Фани Белнейска: Не съм взела пари от убийците, не съм предала децата си!

Фани Белнейска

Семейството й живее на ръба на мизерията

Фани Белнейска, майка на жестоко умъртвените сестрички Христина и Росица заяви, че приказките за пазарлък с изверга Лазар Колев само я натъжават и обиждат. Тя беше категорична, че не е вземала пари от убиеца и за това най – голямото доказателство била бедността, в която живее семейството й.

„Ако съм се договорила с роднините на Колев, няма да живеем на ръба. Това е истината – не сме взели нито една стотинка, няма и да вземем от никой, близък до убиеца. Всички дето ги пишат тия работи, защо просто не дойдат, за да видят как живеем само със заплатите си, които са толкова ниски, че едвам си плащаме сметките” – разказва почернената жена.

Сестрите Белнейски

Самата тя наскоро е преживяла тежка операция в „Пирогов” и споделя, че приема това като поредното изпитание от Бог. Парите едва стигали за лекарства, нямали собствено жилище и всеки месец трябвало да плащат наем на БДЖ.

Въпреки това Белнейска вярва, че справедливостта все някога ще възтържествува и извергите ще бъдат наказани. Тя призовава обикновените хора просто да не вярват на това, което се пише и се обръща към медиите, да престанат да злоупотребяват със семейната трагедия.

Припомняме, че през 2006 година сестрите Христина и Росица Белнейски бяха зверски изнасилени и впоследствие ликвидирани. По случая беше арестуван и осъден Лазар Колев, но наскоро съдът отмени присъдата по искане на майката Фани. Тя направи това, защото според нея убиецът не е действал сам, а властите прикриват неговите съучастници. Вярва, че новото разследване на делото ще докаже истината и виновните ще си го получат.

Виж видео:

http://www.youtube.com/watch?v=o8Txj-2aXUg

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.
Въведете кода за проверка: *