Елица Тодорова заби Криско

Елица и Криско
Дали са само близки приятели?

Палавата Елица Тодорова не обича да стои сама, а според последните клюки тя има връзка с нашумелият рапър Криско. Бившата на Стоян Янкулов – Стунджи  се е ориентирала към по-млади и известни изпълнители.

Елица и Криско дори имат и записана дуетна песен. Те оправдават близките си отношения с това, че работят заедно и са добри приятели, но доста пъти са засичани да се държат така, сякаш са влюбени. Последно, двамата са засечени в столично заведение, където са си шушукали цяла вечер и „приятелски“ се галели. Преди известно време Криско беше пуснал клипче в интернет, на което млада красавица му прави френска любов. Явно похотливата Елица Тодорова е видяла въпросното видео и е решила сама да провери „достойнството“ на новият си колега. Красивата брюнетка все още пази поведение пред бившият си партньор Стунджи, но попадне ли и нещо младо, певицата не пропуска. Преди 2 години Елица и Стунджи съчетаваха работата с удоволствието, но перкусиониста е видял на къде вървят нещата и бързо се разграничи от своята половника.

Дали между Елица и Криско има връзка или те наистина само работят заедно можете сами да прецените, но от новата двойка можем да очакваме само нови хитове.

 

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

един коментар

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.
Въведете кода за проверка: *