Елена Станулова: Не съм била проститутка в „Май Ейджънси“

Елена Станулова

Засуканата щерка на актрисата Искра Радева отрече да е била от елитните момичета на Хамстера

Предизвикателната Елена Станулова категорично заяви, че няма нищо общо със скандалната агенция за елитни проститутки „Май Ейсжънси”. Въпреки че от избухването на скандала досега минаха няколко месеца, все още нито един представител на полицията или прокуратурата не я е търсил, за да даде своите показания.

Елена Станулова

Елена бе забъркана в секс аферата поради твърденията, че е била манекенка там в определен период от своя живот. Тя беше изкарана като основна част от секс каталога на жриците в агенцията, управлявана от Антон Петров – Хамстера и културиста Мирослав Йончев, които между другото все още са в ареста.

„Никога не съм била нито моделка, нито манекенка на „Май Ейджънси”. Също така никой от полицията и останалите органи не ме е търсил по повод на скандала, а ако бях замесена, все пак би следвало да ме попитат за моята версия. Истината е, че в агенцията съм ходила само да си направя фотосесия, но не съм поемала абсолютно никакви ангажименти. За снимките ме привлече служителят Николай Пиронков на когото имах пълно доверие, защото го познавам от дете” – сподели хубавицата.

Елена Станулова в момента обезпечава откъм реклама фирмите на майка си Искра Радева. Преди тя работеше като връзки с обществеността в Министерство на транспорта. Сега обмисля възможностите да учи в Западна Европа, където да продължи образованието си като специалист по пиар.

Виж видео:

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *