Доенето на крави също било сексуално насилие

Коза жертва на сексуално насилие

Природозащитници квалифицираха доенето на крави като сексуално зверство

Разярени природозащитници поискаха от правителството да вземе незабавни мерки срещу насилието над животни и по – специално към крави, кози и овце, които всеки ден преживявали кошмара от издояването на техните пълни със сладко мляко вимета.

Щастлива крава

Натуралистите са категорични, че акта на тотално издояване е сравним само със сексуално малтретиране на невръстна девойка и своевременно трябва да бъде тотално забранен. Преди всичко нещастните крави изпитвали силен стрес по време на издевателството, защото не можели да понасят някой друг да пипа техните цицки. Освен това животните инстинктивно се стремели да запазят млякото за своето младо потомство, което мучало от глад в съседния краварник.

„Представете си как бихте се почувствали вие, ако на вас ви източат всичкото мляко и вашето бебе остане без храна? Няма да ми отговаряте и ще аз ще ви кажа, че хич няма да ви стане хубаво. Ами представете си този нахал, дето ви пипа бозките, мъжът ви как ще го приеме това? На бика приятно ли му е? Животните преди всичко трябва да се чувстват спокойни и пълноценни” – развълнувано коментира възмутен пенсионер от София.

Опитни ветеринари обаче са категорични, че доенето на крави и кози в никакъв случай не може да се квалифицира като насилие. То се практикува по цялата планета от както съществува света и осигурява на човешките същества десетки полезни вещества, които са изградили не едно или две поколения.

Виж видео:

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

един коментар

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.
Въведете кода за проверка: *