Депутатът Димитър Горов: МВР се превърна в екзекутор на българските граждани!

Димитър Горов

Депутатът от левицата Димитър Горов направи шокиращо разкритие в коридорите на парламента. Пред журналисти той заяви отговорно, че в Ловеч прикриват умишлено злодействията на полицай, който изнасилил младо момиче по време на служба.

Народният представител беше категоричен пред медиите, че за ужасяващата гаврасе знае от всички и тя отдавна е „публична тайна” в града на люляците. Въпросното ченге е било натиснато от шефовете си да напусне, като в замяна му обещали да замажат цялата работа.

Полицията дебне мошениците

Горов разказа това като коментар към последния случай на полицейско насилие в Ловеч, при който полицаят – психар Иво Маринов разстреля безмилостно 25 годишната Ивелина Славчева в центъра на града преди няколко дни. Според депутата, и в този случай от МВР не само не взели никакви мерки, ами и направили всичко възможно, за да не се разчуе за трагичното убийство.

„Явно никой няма да поеме политическата отговорност за случая. Още повече, че след разстрела не се забеляза абсолютно никаква реакция нито от МВР, нито от Областната полицейска дирекция в Ловеч. Това за съжаление не са изолирани случаи, а вече е ежедневие” – каза Димитър Горов и изброи десетки случаи на полицейско насилие в България.

Депутатът бе категоричен, че под вещото управление на властимащите от ГЕРБ, МВР се е превърнало в екзекутор на обикновените граждани, които по принцип трябва да пази и защитава.

Виж видео:

http://www.youtube.com/watch?v=Koe2H-LqFyI

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

един коментар

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.
Въведете кода за проверка: *