Ченгета пребиха млад мъж в РПУ – Гоце Делчев!

Бият го в продължение на пет часа!!!

Ченгета пребиха мъж в Районното управление
Ченгета пребиха мъж в Районното управление

33 годишният Благой Падарски се озова в болницата с комоцио и реална опасност за живота, след като беше брутално пребит в полицейското управление на град Гоце Делчев. За поредният случай на полицейско насилие информира председателят на левицата Николай Абаджиев.

Според първоначалните сведения, Благой е бил арестуван, защото хвърлил тухла по личната кола на ченге от града. След като направил това е прибран за даване на обяснения.

линейка
линейка

Явно обясненията са преминали всякакви граници, защото в момента потърпевшият от полицейско насилие е настанен в изключително тежко състояние в хирургичното отделение на местната болница. Достъпът до него е ограничен от кордон полицаи– не му позволяват да се види нито с хората от семейството си, нито с адвокат.

Роднините на Благой Падарски се страхуват, че ченгетата ще го натиснат да си мълчи и да не даде показания по случая. Неговият баща е категоричен, че преди да бъде арестуван, Благой е претърпял инцидент при който чупи крака си. Когато е арестуван вчера около 13: 00 часа, той е влязъл в Районното управление единствено с тази травма.

Потърпевшият е откаран в болницата чак в 18: 00 часа, през което време явно е бил подложен на полицейско насилие. Бащата твърди, че са му позволили единствено да му занесе дрехи за преобличане, но не и да говори с него. Преживял истински шок, когато вижда Благой пребит като куче.

Виж друг подобен случай:

http://www.youtube.com/watch?v=yNDMaHVlzXI

И как полицията се „справи“ с протестиращите в София:

http://www.youtube.com/watch?v=1okEw5LcO88

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

един коментар

  1. Някой ще ми каже ли какво прави Ваня Велева в НАП – Ямбол. Това е най-тъпата и миризлива курва на града, която прави кариера като прави свирки и си предлага гъза на началници и властимащи.

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.
Въведете кода за проверка: *