Божидара Бакалова с покана за секс към Люси Дяковска

Божидара Бакалова си постави за цел да открадне Люси

Люси Дяковска и Божидара Бакалова
Люси Дяковска и Божидара Бакалова

Грандиозен лесбо скандал е на път да избухне, след като Божидара Бакалова направи жесток опит да раздели Люси Дяковска и Камелия заради собствените си страсти. Модната дизайнерка сътвори и невъзможното, за да привлече отново старата си любов и само след два дни ще лети към Германия, за да завърши своето скандално начинание.

Хора от светското общество шушукат, че официалната версия на Божидара е работно посещение, но истинската причина за визитата е коренно различна. Според клюките, тя скроила коварен план, чрез който да завърти главата на бившата си изгора Люси отново и да я изтръгне от ноктите на настоящата й приятелка Камелия.

Люси и Камелия
Люси и Камелия

Самата Бакалова страшно много се вълнува от предстоящото посещение в дома на Люси Дяковска и вече полага неимоверни усилия, за да изглежда блестящо. В момента приема цели купища витамини и минерали за подмладяване на кожата, обновила изцяло личния си гардероб със секси дрешки. Дори се заговори, че си е купила и хапчета за мълниеносно сваляне на килограми, които имали и благотворен ефект върху либидото.

Бившата сервитьорка Камелия пък изпадна в силен стрес, след като научи за плановете на своята съперница. Запознати издават, че е разтресена от силна паника заради възможността да изгуби своята любима и всеки ден прави големи скандали по всякакви поводи.

Люси Дяковска и Божидара Бакалова имаха страстна секс афера преди около пет години. Двете се разделиха по желание на Бакалова, което докара тежка депресия на певицата.

Виж видео:

http://www.youtube.com/watch?v=382KqI19rtw

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.
Въведете кода за проверка: *