Бащата на Илия Павлов: Любовта между Дарина и Берлускони е измама на комунистите

Дарина Павлова и Силвио Берлускони

Противниците на Берлускони си съчинявали опашати лъжи

Приказките за секс афера между родната красавица Дарина Павлова и Силвио Берлускони са компромати, измислени от политическите опоненти на бившия италиански премиер. Това сподели в национален ефир бащата на шефа на „Мултигруп” Илия Павлов  – Павел.

„Берлускони е доста палав човек, но в същото време е умен и лукав. Ако въобще са имали нещо общо, той в никакъв случай няма да го сподели пред целия свят. Особено пък що се отнася за интимности. Аз лично не знам да е имало нещо такова, а Силвио няма да падне толкова ниско, че да разказва за приятелките си” – споделя Павел Найденов.

Павел Найденов

Според свекъра на Дарина Павлова, тя самата е доста отговорен човек, въпреки че някои медии се опитват да й създадат скандален образ. Често има публични изяви и е достатъчно обиграна, за да не приказва празни приказки пред масите. Освен това тя е свободна жена, която има право да търси своето щастие.

„Все си мисля, че такива работи въобще не са се случвали. Дарина има три деца, ръководи огромен капитал. Това, че е хубава и поддържана не значи, че е склонна да се замеси в подобни афери” – коментира бащата на Илия Павлов.

Виж видео:

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.
Въведете кода за проверка: *