Българската Коледа – алкохол и масови сбивания – с видео

dqdo koledaПод знака на насилието минаха Коледните празници. Полицейските сводки изобилстваха от масови сбивания, често завършвали с вадене на ножове и ранени.

Световният шампион по борба Михаил Ганев вече е извън опасност, след като на Коледа беше ранен при меле в заведение в Габрово. Компанията на бореца се сбила със съседна група като причините за произшествието още се изясняват. Борецът бил наръган три пъти в лявата гръдна област и веднъж в корема. Освен Михаил Ганев,брат му Петър и техен приятел също са пострадали при масовия бой.

В центъра на Благоевград сбиване между две компании млади момчета

Сбиванията често завършват с вадене на ножове
Сбиванията често завършват с вадене на ножове

завърши с двама ранени. Пострадалите младежи са на по 21 години. Напрежението между групичките ескалира към 5,15 ч на втория ден на Коледа. Тогава едните тръгват да си ходят от заведение „Младите лъвове”, но другата компания се хвърля да ги бие. Жертвите на мелето са с прорезни рани по цялото тяло.

Столичният клуб „Инсайд” също стана арена на сбиване между младежки компании. Двайсет души са се били повече от 10 минути, като сред хулиганите има и две момичета. Охраната на заведението – само трима души,

Десетки пострадаха по Коледа
Десетки пострадаха по Коледа

успява да овладее ситуацията едва към 20- тата минута.

В дискотека в Карлово полицай беше пребит при опит да разтърве двама побойници. Към 2,00 момчетата се хващат са гушите и започват да си разменят юмруци. Приятелите им не успяват да ги разтърват, затова се обаждат на полицията.

Пловдивските футболни агитки на „Ботев” и „Локомотив” снощи към 1,30 се сбиха пред клуб „Макалали”. Резултатът от мелето са няколко ранени души, счупени витрини на близки магазини, както и масивната стъклена врата на „Макалали”.

Световният шампион Михаил Ганев беше наръган ден след като получи второ място за спортист на годината. ВИЖ ВИДЕОТО:

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.
Въведете кода за проверка: *