Асен Блатечки се тръшна болен след снимки на открито

Асен Блатечки

Вдигнал температура след цял ден на дъжд и вятър

Звездата на „Стъклен дом” Асен Блатечки пипнал страхотна настинка, докато снимал екшън сцени за новия си филм в Родопите. Това разказаха хора от екипа на продукцията и уточниха, че той проявил неочаквано мъжество и въпреки високата температура изкарал докрай.

Асен Блатечки

Преди няколко дни актьорът и останалите били принудени да прекарат повече от осем часа на открито, за да заснемат поредната батална сцена. Докато другите можели да се облекат достатъчно топло, Асен имал върху гърба си само някаква тънка блузка, защото така било предвидено по сценарий. Вятърът бил толкова силен, че едвам смогвал да си изчете репликите, а от студа кокалите му тракали като кастанети.

Той обаче решил да се прояви като истински професионалист и самоотвержено продължил напред, без да се оплаква и изкарал всичко по план. Както и можело да се очаква обаче, вечерта вдигнал висока температура и се тръшнал болен да пие чай с ракия и черен пипер. Неразположението продължило и на следващия ден, но Блатечки се справил чудесно въпреки здравословните проблеми.

Снимките на филма „Съдилището” са планирани да приключат в края на месец декември и поради това всички гледали да съблюдават графика. В противен случай ще трябва да дзъндзарикат в най – студеното време на годината януари и февруари, за да си свършат работата.

Виж видео:

http://www.youtube.com/watch?v=t42La1R0dzM

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.
Въведете кода за проверка: *