Антония Петрова заприлича на КЪДРАВ ПЕРНИШКИ КРОКОДИЛ!

Антония Петрова се накъдри

Мис Крокодил смайва с нова визия

Спечелването на конкурса „Мисис Русия Свят” се е отразило изключително благотворно върху най – мразената от медиите българска манекенка Антония Петрова. Днес тя се появи в ефира на телевизия Нова и с актуалната си визия разтопи сърцата дори на най – отявлените си врагове.

За първи път в историята на родната мода, по – известната като Мис Крокодил манекенка цъфна ситно накъдрена и с буклите си стана обект на жалостиво умиление. Мнозина пък намериха у нея силна прилика с известната естрадна певица Силвия Кацарова и заявиха, че с Антония са като две капки вода. Особено що се отнасяло до прическите им, които били тип „разплетена дамаджана”. Други обаче заявиха, че по – скоро им прилича на фалшива кукла Барби.

Антония Петрова

Иначе Петрова – Бередина разказа под секрет, че всичките „скандални разкрития” на родната преса във връзка със спечелването на „Мисис Русия” са откровени инсинуации, за които плащали хора – нейни врагове. Отрече и твърденията, че конкурсът е фалшив и всъщност истинската мисис е съвсем друга жена.

„Този конкурс, който го спечелих аз, е единственият, чиято победителка има правото да представя Русия в международното състезание за „Мисис Свят”. Марката отдавна е регистрирана. Действително има и друг подобен конкурс, който на практика е алтернативния вариант. Неговата победителка няма право да се нарича „Мисис Русия”, а „Российская женщина” – разказа тя.

Антония Петрова вметна между другото, че алтернативния конкурс е организиран от една скандално противоречива личност – Ала Маркина, дето с две думи нищо не става от нея. Поради тази причина, перничанката е единствената, която ще се покаже на финалния конкурс, а най – радостното за нея било, че ще може да се изправи срещу представителката на България и да й натрие носа.

Виж видео:

http://www.youtube.com/watch?v=OkqR1KHcZd4

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

4 коментара

  1. Наричате я всички „КРОКОДИЛ“ама май й завижбдате на всичко.Ако не е така-не бихте й обръщали внимание.Или вие сте по-големи крокодили от нея и това Ви дразни-защотот се мери с по-големите,или тя е по-голям крокодил от Вас и това ви дразни-зависта на по-дребния! Кое е от свете-преценете сами !Вие си знаете!!!!!!!!!!!!!

  2. Ужас! Ужас! И пак УЖАС! Красиви жени и бивши мис и мисис може да се каже, че са Евгения Калканджиева, Ромина Андонова, Елеонора Манчева, Юлиана Дончева ето това са краси, интелигентни и преуспели жени…къде е тръгнала тази мадам да се състезава просто ума ми не го побира. А няма как хората да не и обръщат внимание като прави резил България…а България уж се слави с най-красивите жени!!!!!! Ай де като тази ни представя на разни конкурси как България в един момент ще отиде на дъното на класациите…..та мила госпожо ГОРЧИСА няма как народа да не руптае!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.
Въведете кода за проверка: *