Алекс Раева искала да дави DJ Дончо на остров Бали

Алекс Раева и DJ Дончо

Да се пече на 35° жега похарчила 10 000 лева

Докато ние тук се чудим как ще оцелеем през зверската зима, Алекс Раева награби своето гадже диджей Дончо и го замъкна чак на остров Бали. Вместо да му мислят за безмилостно настъпващия студ у нас, влюбените гълъбчета решили да похарчат някой лев и да се разведрят.

Дончо и Алекс хванали самолета за желаната дестинация преди две седмици и понеже там било сравнително евтино, смятали да изкарат възможно най – дълго време. Пред свои приятели разказали, че цените на услугите и храната там са в пъти по – евтини, най – големият проблем бил разстоянието.

Алекс Раева и Дончо се гмуркат с удоволствие

При всички положения обаче, твърдо решили да не се прибират, докато не почернеят от главата до петите. Ако пък им останели пари, най – вероятно може да удължат круиза, като се пуснат с платноход до Нова Гвинея и Австралия. Понеже и двамата нямали някакви специални изисквания като скъпи ресторанти и други глезотии, много вероятно е да осъществят и второто посещение.

В България обаче се понесоха нови слухове по отношение на Алекс Раева. Светски клюкари от няколко дни насам разправят навсякъде, че певицата си имала тайно вземане – даване с устатите рапърчета Ангел и Мойсей. Говори се, че тримата се заклещили за доста дълго време в някаква стая, докато Дончо свирел по дискотеките.

Виж видео:

 

http://www.youtube.com/watch?v=9VwNQ54QFhY

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.
Въведете кода за проверка: *