5000 лева издръжка плаща Иван на Вихра

vihraНово изказване на Вихра Петрова хвърли в смут приятелите на бившето семейство Христови. Дамата заяви, че била в много добри отношения с Иван, че драмата им е била преекспонирана от медиите и всъщност драма нямало. Всеки бил свободен да прави каквото си иска.

На въпрос защо все пак делата срещу него продължават, дамата обясни, че те са технически проблеми и касаят издръжката на дъщеря им Ава. Вихра се направи, че не чува въпроса наистина ли Иван плаща по 5000 лева издръжка. Мога само да спомена, че той плаща доста под един процент от месечните си доходи, отговори витиевато бившата водеща.

Което означава две неща – или той получава космическите сто бона на месец и тя иска адекватна издръжка, или наистина получава 5000, но не са й достатъчни. Дамата все пак не пропусна да ухапе Христов, че я е унижавал и й е повишавал тон  пред майка й, но това вече било минало.

Тя отрече и че е забранявала на Иван да вижда дъщеря си. Идва и взима Ава, когато поиска, аз никога не съм го спирала, казва Вихра. Наистина според последните информации той идва да вземе детето и то играе в дома му с двете деца на Ирина. Страстите са се уталожили и на хлапето му харесва да играе с другите деца в новата огромна къща на Иван, която е точно до тази на Иван Костов.

Вихра пък се ориентирала към собствен бизнес с билки и билкотепария, яздела, работела в списание „Езда“ и взимала интервюта от запалени по конния спорт. Освен това водила съдебно дело да смени името си, за да няма нищо общо с фамилията на Иван.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

един коментар

  1. Иван че не е стока-ясно е. Ама тая пък се н..ра. Ех, за парче месо на каква глупост е способен един мъж.

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *