Вихра пак ухапа Иван, изгаври се с предаването му

0

Иван Вихра голямаБившата  на Иван Христов – Вихра Петрова за кой ли път  пореден път захапа ексъсъпруга си като заяви, че не харесва „Музикална академия“.  За сметка на това тя била  огромен фен на VIP Brother. Докато двете контурентни телевизии въртяха предаванията в едно и също време и даже ТВ7 започваше половин час по-рано с надеждата да върже зрителите пред екрана, всеки продуцент си търсеше подкрепа и във Фейсбук.

Приятели на приятели на продуцентите канеха приятели на свои приятели да харесат предаването. Вихра обаче не само не го хареса, но и написа: „Абе спрете да ме карате да харесам „Музикална академия“! Няма как да стане!  Не е добре изпипано, няма интрига, върти се едно и също и няма избистрена концепция“. Така тя нанесе удар на Иван, който е един от продуцентите. Малкото й отмъщение обаче отприщи доста коментари из социалната мрежа, които буквално съсипаха Академията на Иван и Андрей.

На хората продължава да не им харесва начина, по който отпадат звездите, униженията, лишенията и разкостването им от журито. Сума ти идоли бяха смачкани, отречени, омаскарени и никога вече отношението към песните им няма да бъде същото. Лъснапа и лошите навици, лошият език на звездите, напомпаното им самочувствие и вулгарните им кавги.

Вихра с радост наблюдава как интересът на публиката към поредната рожба на екссъпруга й спада непрекъснато и как той е на път да се самозакопае от неферния си проект.

Не е тайна, че двамата са в лоши отношения, непрекъснато се карат и се съдят и бившата тв водеща винаги търси начин да го клъвне. За нейна радост тук е уцелила десятката и много хора са на нейното мнение. И без да искат участват в нейното отмъщение към шавливия екссъпруг.

ВИЖ ВИДЕОТО:

http://youtu.be/7ZdEr52p0vk

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *