1.5 млн. евро откуп за Румен Гунински – с видео

Румен Гунински - младши
Румен Гунински - младши

Чрез наши хора в полицията, се добрахме до подробности около отвличането на Румен Гунински – младши. Каква сума е броена на похитителите за да върнат сина на строителния предприемач Гунински само с едно отрязано ухо?! И кой е помогнал това да се случи?! И дали Наглите са истинските похитители?!  Подробностите вижте тук:
В началото на 2008 година Румен Гунински – младши беше отвлечен от Студентски град в София. Докато карал автомобила си, друга кола с полицейска лампа препречила пътя му и насила го свалили от возилото му. Внукът на строителния предприемач е бил похитен от банда, която действала по схемата на „Наглите”, но не са те. И е държан около похитители40 дни в мезонет в столицата. Бандитите се свързали с близките на Румен и поискали три милиона евро за живота на младежа. Впоследствие обаче стойността на исканата сума била намалена значително, благодарение на извиканите от Мексико професионални парламентьори от бащата на момчето. Благодарение на вещата намеса на латиносите, семейство Гунински се разделило само с 1,5 млн. евро.
Говори се, че това е най-големият откуп, който някога е плащан у нас. Строителният бизнесмен и родата му

Баща и син Гунински
Баща и син Гунински

разполагали с огромни финансови възможности и не се притеснявали да показват това. Гунински – младши се подвизал из София с чисто ново черно „Порше”. В крайна сметка той се върнал при роднините си, но с отрязано едно ухо.
Напоследък все повече деца на богаташи започват да се движат навсякъде с лична охрана, поради страха на родителите им, отрочетата да не бъдат похитени.

След солидния откуп от 3 млн. лв. Румен Гунински – младши беше освободен от похитителите си! ВИЖ ВИДЕОТО:

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.
Въведете кода за проверка: *