Юксел Кадриев Лудо Влюбен! Вижте коя отне съня му!

ЮкселЮксел Кадриев отново е на крилете на любовта.

Водещият здраво е хлътнал по красавицата Александра Николова, която се подвизава из клубовете под името Алекса.

Двамата с екзотичната диджейка се запознали само преди месец и любовта пламнала изведнъж. Почувствали се като ученици на първа среща  и оттогава са буквално неразделени. Водещият на новините буквално се подмладил, очите му светнали, погледът му бил отнесен и не забелязвал нищо около себе си, освен новата си любима.

Новоизлюпената двойка вече е неразделна. Макар и да не живеят заедно и всеки да си обитава собственото жилище, нощите си или по-точно сутрините прекарвали заедно. А Александра често оставала да нощува в апартамента му, от който вече е получила ключ и може да ходи когато си поиска. Юксел и Алекса обаче никак не бързали да се превърнат в нещо като пробно семейство, защото и двамата имат неуспешни връзки зад гърба си.

Юксел се разведе с голямата си любов – оперната певица Бонка, хлъзна се по надолнището, пропи се – трудно преживя раздялата. Наскоро Бонка се омъжи за чужденец и окончателно напусна живота му. След това водещият мина през няколко разочароващи връзки и нито една не завърши с добър край.

Александра пък беше гадже на Мариан Вълев – Куката и двамата бръмчаха из заведенията. Всички смятаха, че култовият актьор най-после ще си седне на задните части и ще се задоми.

Диджейката обаче не харесвала вечните му безконечни купони, особено с бялата добавка към тях. Оргиите й писнали и въпреки че обичала Куката, го оставила, защото решила, че живот пълен с алкохол и забранени вещества не е за нея и връзката им няма бъдеще.

Сега Юксел й се струвал много по-стабилен, но все още се страхувала да се премести при него, казват нейни приятелки.

ВИЖ ВИДЕОТО:

https://youtu.be/4TK5fDQGOgo

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *