ШОК! 800 наши цигани са членове на „Ку-клукс клан“!

Опасният расов култ в България е разделен на икономически, а не на етнически принцип!

ку клукс клан

Жестоката расистка организация „Ку-клукс клан“ не само отдавна е стъпила на наша земя, но и се радва на огромна популярност сред циганското население. Един от първите членове на сектата за етническа чистота у нас още от началото на 90-те години – Христо Емилов, разкри сензационно пред „Скандално.нет, че от около 1 000 членове на клана в България, близо 800 са от ромски произход. А най-голямата „клетка“ на расистите се намираа в столичното гето „Филиповци„.

„Съвсем нормално е циганският етнос да участва в „Ку-клукс клан“. Тук не е САЩ, приказките за чиста раса на Балканите не важат. Безработицата, икономическата и духовната криза няма как да не избият в агресивни структури“, разказва Емилов. Според него принципът на сдружаване в клана е повече икономически – млади и незаети хора, отколкото етнически.

Бивши военни и полицаи, висшисти и специалисти, останали без работа и препитание, са основните единици, които оформят българския „Ку-клукс клан“

„У нас не чистотата на расата, а стремежът към икономическо оцеляване движи участниците в „Ку-клукс клан“, казва Христо Емилов.

Ку клукс кран

Към родните клонове са се присъединили напоследък и много неонацисти, които обсъждали различни варианти за нападение над бежанци и емигранти от Африка и Близкия изток. Към тях се числели и няколко групи антисемити, които се организирали в отделни структури.

„Ку-клукс клан“ у нас започва да функционира по американски пример веднага след демократичните промени. Тогава се зараждат първите клубове, които поръчват и прочутите бели мантии, отличаващи „братството“ и с червените кръстове върху качулките. Събират се основно в изоставена кооперация във Филиповци, където дори полицията се страхува да влезе.

Организацията е унищожавана и забранявана няколко пъти, но след това отново възкръсва. Джоузеф Симънс основава днешния „Ку-клукс клан“ през 1915 г. в САЩ. По това време моден е антисемитизма, но не са пощадени негрите, азиатците и дори католиците. Те обаче дават отпор. Вътрешни скандали и убийства в самата организация я превръщат в непопулярно движение и хората се отдръпват.

ВИЖ ВИДЕОТО:

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

3 коментара

  1. Не са 800 1800 са в момента останалите 1000 са пръснати из България и дебнат Балъците които слушат Каракачанката за да ги закарат на мястото което показват а тои да ги компесира с Македонци паспортите са лесна Работа за Него а тези от КУ КЛУЗ КЛАНА знаят че България няма толкова Армия Българи скротете се че от Не Грамотен мангал всичко може да се очаква пък и много Бързо се мобилизират особено с този Клан Лошо ни се пише има си Институци за тази Работа

  2. Не са 800 1800 са в момента останалите 1000 са пръснати из България и дебнат Балъците които слушат Каракачанката за да ги закарат на мястото което показват а тои да ги компесира с Македонци паспортите са лесна Работа за Него а тези от КУ КЛУЗ КЛАНА знаят че България няма толкова Армия Българи скротете се че от Не Грамотен мангал всичко може да се очаква пък и много Бързо се мобилизират особено с този Клан Лошо ни се пише има си Институци за тази Работа

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *