Шок! Ето Колко Струва Да Спиш с Глория:

ГлорияФолк певицата Глория  започна да търгува със самата себе си.

Тя завъртя страничен бизнес, като пусна за продажба собствения си лик, залепен върху различни стоки. Лицето й може да бъде намерено  – върху часовници,  медальони,  чаши, декоративни чинийки, тениски, та даже и върху флашки.

Откакто спря с активната си кариера, звездата отвори  интернет магазин, за да припечели допълнителни средства извън редките си частни изяви по партита. Сайтът изпълнява и поръчки и може да гравира лицето на певицата върху всякакви аксесоари и посуда, даже да пристигне в дома ви във вид на картина, или само на картичка.

Ако много държите да си пиете кафето с Глория, да ядете с Глория, или да спите с Глория на калъфката или на снимка, трябва да платите 20 лева за разходи и доставка, извън цената на предмета. А самата цена пък не е голяма, тъй като явно се използват евтини китайски материали. Важно е не качеството на чашата или чинията, а ликът върху нея, нали така? А цената на чалга иконата е двадесетачка.

На някои може да им изглежда несериозно, но въпреки че асортиментът не изглежда особено голям, в момента  сувенирите се харчат като топъл хляб. Глория е наела специален човек да й ръководи интернет-търговията, а самата тя все още пее, но се продава сама, без посредници.

ВИЖ ВИДЕОТО:

https://youtu.be/_Qvh0IRzRNM

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.