Шок! Борислав Комсийски Не Може да Вдига Самолета, разкри бивша приятелка! Виж Тук:

БориславчоБорислав има проблеми в леглото, даже на моменти е импотентен, разкри внезапно бивше гадже на милионера, който се подвизава във ВИП Брадър.

Мацката направи признанията си пред жълт български вестник и каза, че е била временно със сочения като най-желан ерген в България. Двамата били заедно преди няколко години, но бързо се разделили, тъй като се оказало, че той има проблеми и не винаги успява да вдигне „самолета“, а като го вдигне пък – бързо му пада.

Проблемът не е, че изобщо не му става, но просто не може да издържи дълго и в разгара на акта
изгубва ерекцията си! А това е много неприятно за партньорката.

Освен това, ако вечер си пийне няколко уискита, съвсем не може да се справи в леглото. Тогава органът му си оставал мек, независимо какви старания полага дамата да го втвърди.

Не приемал и критики и твърдял, че с него всичко е наред, а изискванията на дамите са си чиста женска лакомия и капризи.

Какви капризи – актът, ако изобщо му стане, трае най-много десетина минути и след това достойнството му клюмва. На всичкото отгоре има бърза еякулация и свършва преди да е доставил удоволствие на половинката си, оплаква се разочарованото момиче.

Най-вероятно поради този проблем, Борислав все още е ерген, смятат дами, които са го пробвали в леглото.

Докато се правеха на гаджета, Емануела твърдеше, че нощем чувствала желанието му, опряно до крака й.

Но после двамата спряха да играят роли и певицата не се задълбочи в контакта с него, не пожела да изследва качествата му докрай.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *