Шок! Бориса стана гадже на Андрей!

Бориса красиваБориса Тютюнджиева и Андрей Арнаудов били забелязани да влизат хванати под ръка в известен столичен клуб. Двамата пийвали отбрани питиета и дълго време си шушукали нещо на масата. Те не обръщали внимание на танцуващите по дансинга, а били вгълбени в чашките и един в друг.

Зрители на „Къртицата“ твърдят, че още по време на шоуто се забелазвала химията между Андрей и моделката.  Дали химията се изразяваше в това, че той й даваше по-трудни задачи, или й пускаше по-силен ток по кучешкия нашийник, никой не може да каже, защото любовта понякога има странни измерения.

Новината, че Бориса излиза с Арнаудов, доста  изненада светските хроникьори, защото доскоро Андрей беше плътно до старата си изгора Надя, с която се отново се събраха  преди по-малко от година. Двамата изглеждаха в отлични отношения, много влюбени и дори се говореше,  че ще се оженят и ще работят за бебе, обаче неотдавна пак се разделиха.

Самата външна комбинация между високата и стройна Бориса и нисичкия напарен Андрей изглежда достатъчно смешна и несериозна. Момичето на няколко пъти каза в шоуто, че бъдещият й мъж трябва да е поне с десет сантиметра по-висок от нея, за да може тя спокойно да си обува обувки с токчета. Тя допълни, че богатството е бонус, но явно точно този бонус е прекалено голям и е наклонил везните. Всички знаят, че опосумът има толкова много пари, че не смогва дори да ги изпие.

По-вероятното обаче е друго, твърдят реалисти. Моделката иска собствено шоу в телевизията и е хванала бика за рогата. Затова и тя се справи брилянтно в шоуто, не провали нито една мисия, яде хлебарки, пи кръв, скача с бънджи и си спечели куп фенове. Отказа и роля на къртица,  за да не се дискредититра. А сега явно Андрей ще й намери някаква работа и ще реализира амбициите й.

ВИЖ ВИДЕОТО:

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.