Шест охранители пазят нероденото бебе на Ива Софиянска

Ива Софиянска бременнаИва Софиянска и нероденото й бебе са зорко пазени от цели  6-ма охранители. Те се грижат за спокойствието и сигурността на бременната жена на Антон Божков.

Според клюката, свекърът брои  по 50 бона месечно за спокойствието  на снаха си, която ще ражда момче и ще го кръсти на него. Той не искал и косъм да падне от главата й и нищо да не попречи на развитието на дългоочаквания му наследник.

След няколко месеца Ива ще роди  второ дете на своя съпруг. Преди две години  тя роди момиченце, което кръсти по стар нашенски обичай  на свекърва си – Мая.  Малко преди това  Ива и Антон се ожениха на пищна сватба под строга секретност и охрана около хотела, в който се вихреше празненството. И докато клюкари наскоро  разведоха двамата, се оказа, че всъщност дъщерята на бившия кмет на София е бременна с второ дете.

Явно охраната не притеснява бременната булка, който не може да мръдне и на няколко метра от къщи без нея. Тя сподели, че като живее в държава като България, се е примирила, че трябва да ходи с охранители, за да се чувства спокойна. Ива допълни, че в Англия, където свекърът Васил Божков – Черепа купи на младото семейство помпозен апартамент, не е опасно по улиците.   В Лондон не се страхувам да ходя сама по улиците и там няма причини да ме пазят, въздъхна самоуверено щерката на Софиянски, без да уточнява защо държавата ни е на този хал и дали някой от близките й роднини не могат да променят това.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

един коментар

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *