Фънки сяда на съдийския стол в „Като две капки вода“

Юлиян КонстантиновЮлиян Константинов е претърпял произшествие и довечера няма да може да журира в „Като две капки вода“. Това съобщават лаконично от Нова телевизия, без да уточнят какво точно се е случило с певеца. Няма информация и само тази вечер ли ще отсъства, или до края на сезона.

В сайтовете веднага се появиха догадки какво може да се е случило. Едни смятат, че се е ударил с колата си, други, че нещо е станало на вилата му, където ходи всеки уикенд, а трети, че се е разболял. Има вероятност довечра Рачков и Зуека да изплюят камъчето, но може и да са инструктирани от самия певец да мълчат.

На съдийския стол за ужас на всички участници ще седне главорезът на тези формати – Фънки. Всички знаят колко е критичен и безпардонен и треперят да не ги направи на пух и прах, както се случва във всяко подобно шоу. Нети даже получила сърцебиене, а как се чувства Къци, никой не знае. Той трябва да имитира Кристина Димитрова и не му стига това глабоволие, ами и най-големият му враг ще го оценява. Най-вероятно и шоуменът е със сърцебиене и обилно нервно изпотяване.

Фънки открито се гаври с Къци и непрекъснато го иронизираше във ВИП Брадър. Като излезе пък, първата му работа беше да направи песента „Къцамун“ с групата си „Черно фередже“ и да се подиграе с него по най-жестокия начин.

Какво ще се случи довечера между кроткия и послушен Къци и войнствения и нагъл Фънки, предстои да видим.

ВИЖ ВИДЕОТО:

http://youtu.be/d59gBZBBIrI

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *