Ужас! ЕС ни слага Данък Бензин! С Парите ще Храним Бежанците!

ШойблеГерманският финансов министър Волфганг Шойбле  изгря с нова идея откъде да се намерят пари за изхранване на бежанците.

Той настоява да се въведе надбавка върху цената на бензина във всички европейски страни, като сумите, взимани от всеки редови гражданин на Евросъюза, докато си зарежда колата, да отиват в специален фонд, който ще финансира подслона, храната и социалните помощи на емигрантите. Трябва да се договорим на европейско ниво и да приемем тази мярка, тъй като върху Германия падна основната финансова тежест заради бежанците. И огромното европейско семейство трябва да си разпредели разходите за изхранването им. Има страни, в които те са много по-малко, но европейците трябва да бъдат солидарни в такъв тежък за съюза момент, призовава Шойбле.

Освен това той иска и правна рамка, която да регламентира бъдещия прием на емигранти във всички страни, както и преразпределението на вече влезлите в Европа

Типично по немски външният министър намекна, че някои страни в съюза могат да откажат да въведат данъка, но тогава има опасност те да останат извън новата финансова формация за взаимна подкрепа и държавите в Европа, които подкрепят данъка, е възможно  да се обединят в една коалиция.

Което преведено на по-простичък език значи: Който не е с нас, е против нас!  А в по-далечна перспектива означава 2 лагера в  евросъюза – единият на послушните и изпълнителните, а другият на държавите, които все още имат собствено мнение.

бежанциМного от бедните страни, начело с България, са застрашени от вътрешни конфликти. Нашите управници с готовност ще въведат данъка, но хората този път няма да приемат и има опасност да скочат и най-после да изметат управляващата върхушка, смятат политолози. По-високата цена на бензина у нас автоматично ще се отрази жестоко на джоба на българите, като ще поскъпнат всички стоки.  А тази цена българският народ не може да плати, защото няма откъде.

В същото време Чехия вчера заяви категорично, че няма да приема мигранти, тъй като не може да си го позволи финансово, а освен това хората не ги искат.

Австрия затвори границите.

Швейцария започна да конфискува всички пари на пристигащите над сумата от 1000 франка и ценностите им и им връчи квитанции, според които, ако те напуснат страната до седем месеца, парите ще им бъдат върнати. Ако останат, ще бъдат използвани за издръжката им.

Разпада ли се вече ЕС? Или е въпрос на време пришълците да го разбият отвътре?

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

5 коментара

  1. Веднатга вън от тоя тоталитарен враждебен съюз и Шойбле и Меркел да вървят да бачкат в някой Дие МашиненВерке, за да изхранват многащите се пришълци1 вече ни писна от тирани и местни и чужди… накрая да не изчезне наведнъж и целият ЕС и хлебарките дето наприиждат, щото вече от паразити и тирани не се живее. А щом не се живее и живота стане ад, време е да се разуши такъв адски ред… е, няма да е първица. абе няма ли най-накрая тия да сес прат тия глобалисти? като искат имигранти да си ги заведат у тях, не да ни ги натрисат на нас1 ние не сме карали африканци и други да търпят Боко Харам джипхадисти, шейхове дето им лапат парите и са милиардери, разни човечета правещи по 3-20 деца! Нямаме вина и за мераците на Шойбле, ние нямаме нужда някой си там да ни казва как да живеем! нямаме нужда! преди Шойбле, Меркел и комисарчетата да се родят, бабите и дядовците ни са гледали и кокошки и овце и каруци са правели и влакове са правели, а не са чакали директиви от Брюксел и другаде. докога ще слугуваме на местни и чужди тарикати паразити? като иска имигранти Шойбле да направят зонав Сирия където да се настанят докато се махнат джихадистите и да иде да живее там! да ви и скапаният свят. Накрая няма ли да си подбере имигрантите тоя комисариат там и да се пръждоса нейде в пустинята?

  2. Ади, де, нека последва след БрЕкзит и БулЕкзит! защото не ни трябват директиви нито от Брюксел нито от Сорос нито от господ нито от Ал Багдани, ниито от местнтите лапачи на постовете как дза живеем! защото освен и неправилни, те са терор над нас, населението. длъжни ли сме да хрантутим милиони имигранти, понеже няко там Сорос ии други и Меркел и Шойбле искали? НЕ! тогава защо да хрантутим, че и по-високо гориво да плащаме? И без това местните маэииоти ни вдигат цените и ни държат висока цена на горивото .ние на фона на нашите доходи плащаме най-високата цена за гориво в света. сега и за имигранти ли да работим? абе я да се заличи тоя свят и имигранти и европейски съюз и джихадисти и политици и крадливи комисарчета и отворено общество и соросоиди и накуп! е, каато няма ядове, живота ще е хубав. няма ядове, няма и проблеми!

  3. Хей, г-н Шойбле, нека имигрантите ги поеме на лични разноски фрау Меркел, тя ги извика нека си ги заведе у тях у дома и да ги храни! защото на нас душа не ни остана от партии, гета, чиновници, паазити всякакви банди и сега и имигранти.

  4. Абе пичове и пичеси – тези тъпанари знаят ли как аз преди 40 години си карах тяхно Трабантче с маркиран за по-сигурно от държавата с радиоактивни бои, бензин. Не знаят! Ако знаеха, какви дяволи се въдет тъдява щяха да си налягат парцалите. Ако се наложи ще си наливаме бензин директно в Бургас от неф тохима – на аванта разбира се. Ако там свърши – ще свърши бързо ,бързо и в БА – да видят как се бута танк денем! Динко лови бежанци в гората, последователите му ще започнем да ги ловим навсякъде. По една мотика и да копат. На втория месец сами ще изчезнат от тук. Кафа от тъпанари. А тези с електричките – те какво ще плащат? Къде се дяна равенството – ако имам електричка – нямам но ще си гепя една, значи няма да плащам! Айде да видим дали в Германията ще остане поне една електричка или ще ги търсят тук при нас!

  5. До „скандално“
    Здрасти брато! Не ги отваряй на нашите хватки. Сакън не казвай как колите ни кльопаха по две кила картофи седмично и вървяха напук на всякакви гайгерови броячи и ултравиолетови анализатори. Ние си знаем работата. Ако трябва, можем да караме кола и кюмюр. Но на улицата – аман им е работата. Че кльопат яйца барабар с черупките и ще се радват че не ги почваме направо с АК-47. 9Динко се дърпа но ще го натиснем да стане обединител на всички нас!

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *