Ужас! Генка Шикерова ще ражда в каравана!

Генка Шикерова и КосьоЧе Генка Шикерова е способна на всякаква щуротия, вече е ясно. Но дори най-големите й фенове не допускаха, че бременна в деветия месец, тя ще отиде на море.

По настояване на шефовете си водещата вече излезе в отпуск и сега до настъпване на термина си скучае. Вместо да леи и да си почива, или да започне да плете терлички, Генка се метнала на колата и заминала за къмпинг „Градина“, където вече традиционно са се настанили приятелките й Лора Крумова и Галя Щърбева, заедно с бебетата си. Трите приятелки от години почиват на едно и също място в един и същи къмпинг и буквално си имат запазена територия в къмпинга.

Те живеят в луксозни каравани, оборудвани с всичко, включително телевизия и интернет. Всяко лято те пренасят подвижните си домове край морето и с месеци събират тен там.

В момента времето е променливо, дъждовно и съвсем не е подходящо за млади майки и бременни жени. Въпреки това трите използвали всяка минута, в която не вали, да се изтегнат на плажа и да събират тен. Особено много бързала Генка, която след раждането няма да може да навакса, освен ако не вземе младенеца със себе си да го закърми с морски въздух.

Тя даже влизала в студеното море, уж да се разхлади, но вълните са много големи, заливат половината бряг и има рална опасност или да се удави, ако наврезе навътре, или от шока да роди. Явно обаче това не я притеснява и дебела като кит, но по бански, тя цопурка на брега и се наслаждава на закъсняващото да дойде лято.

Приятелките й също не се притесняват. Болницата в Бургас е само на 20 километра и ако бебето тръгне да излиза преждевременно, все ще сварят да я закарат дотам. До София обаче трудно ще стигне, коментират ранни курортисти, които са шокирани от гледката.

ВИЖ ВИДЕОТО:

http://youtu.be/6UWckyD7PxM

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *