Трагедията в Хитрино! Правителството на ГЕРБ отдавна е само една КАТАФАЛКА, а Борисов – щатния ПОГРЕБАЛЕН АГЕНТ, който долита с Хеликоптера! Коментарът, който Разтърси Фейсбук:

Правителството на ГЕРБ отдавна изпълнява само функцията на катафалка, а Бойко Борисов – на щатен погребален агент след всяка трагедия в България.

Поредната жестока катастрофа шокира страната и за броени часове бе на първите страници на световната преса. Товарен влак с цистерни, пълни с пропан-бутан и пропилен, дерайлира на гарата в село Хитрино и се взриви. Според първоначалната версия две от цистерните се закачили в далекопровод.
Хората описаха взрива като земетресение, много къщи са срутени, други са изгорели до основи. На място загинаха пет души, а пострадалите са общо 29.

В шуменската болница са приети 16 пациенти, но шест от тях почти веднага са транспортирани по спешност за операции във Варна, четирима са с много тежки изгаряния, а други двама – с множество травми и фрактури, буквално премазани.

Четирима други, в много тежко състояние, са останили в болницата в Шумен, като на трима от тях състоянието е критично.

Близо половин час след трагичния инцидент на място пристигнаха дежурни екипи от болницата и пожарната, а няколко часа по-късно с вертолет долетя и Бойко Борисов. И появата му веднага предизвика безумни заглавия в медиите:

„Борисов пак на фронтовата линия, този път в Хитрино. България се нуждае от мъже като него!“ – е едно от най-подлизурските заглавия (на сайта Pik.bg). Останалите няма смисъл да ги изписваме, защото са в същата идиотско-патетична проГЕРБерска стилистика, от която безмозъчните журналистки се подмокрят в нагаждачески оргазъм и умиление… а читателите ги псуват едновременно на майка, баща ивсичките им останали роднини до девето коляно.

Да, браво на премиера в оставка, че отиде. Така се прави по цял свят.

Но… Има едно голямо „НО“. Защо Бойко Борисов все тича след събитията, а не ги предотвратява? При положение, че вината за тази и още цяла дузина ЖП, язовирни и тем подобни аварийни трагедии е изцяло на правителството му!

Колко влака дерайлираха досега в славните за ГЕРБ и безславни за осиромашалото ни БДЖ години? Да припомним ли, че именно правителството „Борисов-1“ откъсна печелившия сектор „Товарни превози“ от БДЖ и го приватизира (разбирай-хариза на свои хора-б.р.), като по този начин обезкърви финансово и буквално фалира железопътното предприятие.

Да припомняме ли, че откакто Борисов управлява, всеки месец някой вагон излиза от релсите, как два локомотива се сблъскаха челно край Калояново, как влак след влак дерайлират, как загиват машинисти, а пътници се спасяват на косъм от смъртта…?

А колко пъти морално остарели влакови композиции дори не могат да потеглят от Централна гара, защото старите им локомотиви са на издихание? Или пък закъсват по пътя и пътниците продължават с автобуси?

Колко персонал бе съкратен от БДЖ и малките гари останаха без поддръжка на автопилот?  Колко малки катастрофи станаха заради грешно преместени стрелки?

Пътническите ни вагони са в такова състояние, че в тях европейците и коне не биха превозвали. Че и овце даже!

А какви са ни жп релсите?  Непипнати от 27 години, рушащи се, съществуващи само на магия. И на ръжда!

Къде ни е БДЖ-то, което по Бай Тошово време докарваше пътниците от София до Бургас за 4 часа и 20 минути, а сега едва смогва за 8-9 часа, ако не запецне по пътя.

Колко пъти стачкуваха жепейците? Колко пъти синдикатите обясняваха, че да се пътува по тези линии-убийци с тези влакове-килъри е безумие?!!

Колко пъти бе поставян въпроса за инфраструткурата на цялата ни жп мрежа и за това, че никой не я поддържа?

Отговорите на Московски и предшественика му, пак гербер, бяха: „Ще оздравим БДЖ, ще го дадем на концесия, ще дадем летището на концесия, за да оздравим БДЖ…“. А вместо това разпарчатосаха железницата, като откраднаха най-печелившите й сектори и я оставиха в калта.

И всичко това, съпроводено с оптимистични приказки и обещания!

И сега българите пътуват във вагони-ковчези с локомотиви – убийци… и се молят да стигнат живи.

Къде беше Бащицата през това време, та позволи да фалира цял един силно социален отрасъл, който вози най-евтино и от който се изхранваха стотици хиляди работещи българи? Защо правителството на Борисов не взе мерки да имаме нормална ж.п. инфраструктура с нова и безопасна техника?

Иначе, много мило, че Карлсон днес яхна хеликоптера и хвръкна да утешава потъналите в скръб и ужас роднини на загиналите и ранените!

Пиарът за ГЕРБ е страхотен! Панаирът също: „Ще ви дадем някой лев, ще ви утешим!“

А преди това?

Не знаеше ли Борисов, че БДЖ е бомба със закъснител,която цъка опасно? И рано или късно ще се взриви!

Цар си, господин Борисов!

Цар на приказките и обещанията!

И майстор на зловещите роли!

Случи ли се някоя трагедия, ти винаги долиташ. С цел пиар! А преди това се криеш като мишка.

И трагедията в село Бисер стана заради правителствено безхаберие, но и тогава Ти и наглата ти некадърна партия я превърнахте от огромно нещастие в панаир и цирк за лична употреба.

Ето защо хвръкването ти до Хитрово е само реклама, фалшива загриженост и жалка постановка. Защото много проблеми у нас могат да се решат ПРЕДИ ДА СЕ СЛУЧАТ. И ДА СЕ ПРЕДОТВРАТЯТ. А НЕ СЛЕД ТОВА…!

Има една партия на име ГЕРБ, за която СЕГА не съществува. За нея има само ПРЕДИ (за което по подразбиране, са виновни комунистите) и СЛЕД ТОВА (Разбирай – бъдеще, което ще е чудесно, ако обаче преборим комунистите). И така, с подобни елементарни пропагандни постановки тази некадърна, мързелива и нищо невършеща партия си ни управлява вече 10 години!

Но, драги читатели, не се притеснявайте! И даже грижа да нямате!

Където и да умрете – във влак, в автобус-ковчег, при наводнение, с кола от рутещ се мост, на надупчена магистрала, под срутена неподдържана стара сграда, под рухналия покрив на клатещ се завод или склад или работейки, ударени от тока на всякаква древна техника, главният погребален агент на републиката ще дойде с вертолета и лично ще ви изпрати по последния ви път! И няма да пропусне да спомене, че и за това са виновни комунистите!

Амин! Skandalno.net

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

19 коментара

  1. Ох да ви го натракам комунисти!Не се спирате пред нищо.Мръсници.

  2. Хей, Гост- да те таковам в антикомуниста прост!

  3. Най-после да видя един свестен анализ на случващото се. Огромна трагедия! Докога ще умираме, бе Баце? Изчезвай, че вече не можем да ти гледаме мутренската физиономия!

  4. Стига с глупави изказвания и политизиране на инцидентите. Какво е виновен Борисов ,че някой не си е извършил работата по правиланта или е заспал на работното си място? Тодор Живков ли е виновен че преди 30 г в Девня загинаха 22 работника при производствена авария? Сигурно Борисов е виновен и за загиналите при катастрофи по пътя? Много е гадно да се правят политически внушения и вадят девиденти на гърба на човешката мъка и болка.

    • Аз пък мисля, че трябва да се посочва истинският виновник! А това е герберското правителство, което мисли за хората само когато умрат

    • Примерът с Девня е абсолютно неуместен.
      В Девня се извърши саботаж с цел да се нарушат доставки и продукти за износ. В сегашните времена правителството не ръководи добре всички важни икономически области и по- този начин е в услуга на чужди интереси т.е. то само се саботира.
      Не трябва да се забравя и фактът, че след авариите в Девня, Свилоза и т. н. за възстановяване на предприятията и производствените дейности бяха изхарчени между 2 -4 млд. долара /валута по второ направление/ Това стана причина да нараства и външния дълг на Р България и оказа влияние в следващия период на цялата икономика.
      Колко ли стана външният дълг на Р България сега при „прекрасното“ ръководство на втората производна на живковата номенклатура ???

  5. Някой да си спомня , че преди няколко дни постъпи информация за готвен терористичен акт в България , като управляващите го игнорираха. Някой да е забелязал, че ЖП гарата на Хитрино е в центъра на населеното място , някой да е обърнал внимание на показанията на очевидците които посочват , че влакът БАВНО е навлизал в гарата , когато се е чул слаб гръм последван от силен взрив. Дали ви прави впечатление, че взривилата се цистерна е в средата на композицията , очевидно с надеждата да се взривят и останалите , което за щастие не се случи , защото щеше да бъде заличено цялото населено място. От посоченото е очевидно , че версията за терористичен акт е обоснована , като основната вина да се стигне до такива действия са на правителството и основно на партия ГЕРБ , които създадоха условия за навлизане на радикални елементи на наша територи, като така поставиха началото на физическото унищожение на България . Ако трагедията в Хитрино се окаже терористичен акт и Българският народ не вкара отговорните в затвора , наистина заслужава отново да стане отново робски.

  6. Същото е с язовирите. Никой пак не ги следи и ако завали, пак ще има Мизия и село Бисер. Държавата я няма просто.

    • Сега вече ще ги следи бившия началник на пожарната Кирил Войнов – съветник на Бойко Борисов. Пригответе спасителните лодки и нави палатки по баирите. Пригответе камерите и казионните журналисти за нови подвизи и атаки.

  7. „..с вертолета и лично ще ви изпрати по последния ви път! И няма да пропусне да спомене, че и за това са виновни комунистите!“
    -ДА,ОН Е ТЕХНИЯ ЯРЪК ПРЕДСТАВИТЕЛ ЗА СЪВРЕМЕННИЯ ГЕНОЦИД,ПРОДЪЛЖАВАЩ „ВТОРАТА СЕРИЯ“,ОТ…ЧЕРНИЯ СЕПТЕМВРИ 1944 Г.!
    -КОГАТО ЧЕРВЕНИЯ ЕНИЧАР Е В „ДЕЙСТВИЕ“,КОЕТО Е ПОДГОТВИЛ СЪС САБОТАЖНО БЕЗДЕЙСТВИЕ,ВИНАГИ ГО ПОСРЕЩА…АПОКАЛИПТИЧНА КАРТИНА,ОЛИЦЕТВОРЯВАЩА САТАНИНСКАТА МУ СЪЩНОСТ,СЪЗДАДЕНА В „М.В.Р.-АКАДЕМИЯТА“!!!

    • Кънчо, в МВР имаше един лаф „Ние от МВР и Вие от пожарната“. Червеният еничар е подготвян за пожарникар. Нещо повече- той не е прост пожарникар а пожарен инженер и после е станал доктор на науките в друга професионална област, но пак във връзка с пожарната.
      С други думи
      Артистът Борисов играе друга роля.
      Неговият дядо бил съден като Петковист от Народния съд / Когато на Бойко дядо му е бил убит изобщо не е имало Народен съд/
      Това е причината комунистът Борисов да се бори яростно с „комунизъма“ в днешно време./ Бойко е бил член на БКП/
      Не е необходимо той да организира саботажни действия умишлено срещу себе си. Самият той действа като вируса на СПИН върху административната система и тя вече се разпада.
      Този синдром изисква изучаване аз го определям като Синдром на постоянната административно управленска недостатъчност СПАУН.
      Нима не се вижда от всички нас, че вторият кабинет Борисов е съставен предимно от вторите производни на Живковата номенклатура и самият той е част от нея.
      Живковизмът продължава да „управлява“ в своя полза България а ние обикновените граждани гледаме като насрано дете майка си !?
      Докога ще търпим простакът да бесней над родното ни огнище?

  8. Оставиха всичко без контрол, разграбиха го, разпродадоха го, а като стане трагедия, си надяват опечалените физиономии и хукват да се правят на загрижени. Правилно тук пише – защо не взимат мерки преди това? Всеки знае, че релсите и контактната мрежа едва се крепят.

    • не ви разбирам. защо Герб не спряха катастрофата в Япония на два скоростни влака? защо не спряха терористите в Мадрид? защо не спряха дори изнасилванията в Германия? Това ГЕРБ са голяма работа. ако си вършиха работата нямаше да ги има тези неща. просто поклон пред починалите. никой не може да спре тези неща.
      Мир на праха им.Поклон

      • Иронията ти е неуместна. Става дума за голямо пъчене и никаква работа!

  9. И за мен това е ТЕРОРИСТИЧЕН АКТ!!! И със сигурност вещите лица ще го установят, но отново ще скрият истината, за да не се всява паника сред населението! Защо?! Напълно погрешна тактика! Трябва да го знаем, за да се пазим, за да сме по-бдителни!!!

  10. д да видяхте да покажат директора на БДЖ или министъра на транспорта?! ПРИ 4 АВАРИИ ПО ЖП ЛИНИИТЕ ЗА ЕДНА ГОДИНА СМЕНИХА ЛИ ГИ ТЕЗИ ЛИЦА?

  11. Аз съм една проста герберка и ще защитавам Боко със зъби и нокти по форуми и независими сайтове. Ще троля до последен дъх- поне докато ми плащат той и приятелските му соросоидни фондации! Аз казах. А истинското ми име е Ваня Булева!

    • Намекваш, че хората в селото са били мързеливи и им се е случила тази трагедия ли?
      Правиителството не си греда работата и оттам идва всичко!

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *