Тити Папазов избухна: Що за випове сме, щом се бием за едно кюфте?

Тити плаче левскиНай-тихият участник във ВИП Брадър – Тити Папазов избухна яростно, когато му се наложи да гледа едноседмични скандали, препирни, изблици и даже сълзи заради кюфтета, лютеница, картофи и вино.

Съквартирантите се бяха хванали за косите в буквалния смисъл за това кой колко яде. Камелия Тодорова направи забележка на Влади Въргала, че си сложил лъжичка лютеница към двете кюфтета, които му се полагат, а лютеницата била предвидена утре за закуска. Въргала побесня и отиде вън да си изкара яда, блъскайки една възглавница. Лош МС също отпра забележките на Кали и Йорданка Христова, че яде повече хляб, отколкото му се полага. Камелия Воче пък започна да крие храна в пликове, за да стигне за другия ден. Мъжете се размрънкаха и разбунтуваха, Кучкова се нацупи, че не й дават кисело мляко да си направи маска на лицето, а пиещите вино ходят като градоносни облаци, понеже няма.

Вижте какво, тропна с крак Тити Папазов, но когото му дойде до гуша от кавгите. Спрете, защото ни гледа цяла България. Как може да крещите кой колко кюфтета е изял, като много български семейства, които стоят пред телевизорите, не са яли месо от месеци? Знаете ли колко бедни хора има? Знаете ли как се живее с 200 лева на месец и с тях се плащат ток и вода, а останалите са за храна. А тук чувам, който вчера е ял пържола, днес не му се полага.

Засрамете се малко. По една или друга причина са ни избрали тук, защото сме известни. Защото се водим ВИП. Тук сме и да даваме пример на хората отвън как да живеят, как да се разбират. А тук освен пиянски скандали и скандали за кюфтета, пържоли и мляко, друго не се чува. С това ли искате да ви запомнят? Сривате авторитета си всеки ден, всяка минута.

Аз няма да участвам в това. Звук няма да обеля за храна, за вино и за любовници, защото ме е срам. Ако вас не ви е срам, продължавайте. Съквартирантите млъкнаха като гръмнати.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

един коментар

  1. Прав е. Хората нямат какво да ядат, тези се бият за кюфтета и пържоли.

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *