Телефонен Терор изкарва от нерви Михаела Филева. Вижте кой я тормози:

Михаела ФилеваМихаела Филева е поставена под нечуван и невиждан телефонен терор.

Тя е част от журито на новия сезон на „България търси талант“ и участниците явно я смятат за най-слабата, най-податливата или най-милозливата.  Но откакто е застанала зад съдийския стол, няма миг покой. Майки, бащи, лели, чичовци, баби, дядовци и братовчеди до девето коляно на участниците я търсят, за да помогне на талантите да продължат напред.

Няма значение колко са кадърни изпълнителите, всички искат да видят своя човек на сцената и ако може и да победи.

Кротката и усмихната певица в началото обяснявала, че всичко зависи от заложбите на участника, не от нея, но роднините отказвали да слушат. Те го удряли на молби, даже обещавали подкупи – свински бут, прът с луканки или цяло агънце. Ужасената Михаела отклонявала мераците им да я охранят и учтиво затваряла телефона.

Кой им го е дал, явно са намерили свои хора във фирмата-оператор, ядосвала се певицата. Как така всички се добраха до номера ми и решиха, че могат да ме тероризират по всяко време? – вайкала се тя.

Още по-лошо станало, когато мераклиите за слава научили адреса й. Без капка срам те започнали да звънят на вратата й и да молят за среща.

Михаела се видяла в чудо. Още повече, че не живее сама, а с гаджето си  –  рапърът Павел. Той доста търпял непрекъснатото звънене и се опитвал да я успокоява, но накрая и неговите нерви не издържали. Нито можел да си почине, нито да поспи, нито да твори заради досадниците.

Младата певица вече решила да смени телефонния си номер, но няма как да смени жилището си.

Павел полу нашега, полу наистина й предлагал да се изнесат на хотел, докато форматът свърши.

ВИЖ ВИДЕОТО:

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *