Стоичков покани Сръбска Чалга Икона да Пее на Сватбата на щерка си! Вижте Коя е Тя:

Стоичков семействоЛегендата на сръбската музика Мирослав Илич ще пее на сватбата на малката дъщеря на Христо Стоичков.

Певецът ще бъде гвоздеят в програмата на венчавката между Христина и гаджето й Лука Белич, заедно с куп други родни музиканти и изпълнители на песни за маса.

Сватбената церемония ще се проведе в България, въпреки, че младоженците отдавна живеят в Щатите. Малката дъщеря на Камата се сгоди за хърватския тенисист преди две години и оттогава двамата живеят заедно. Строгият татко обаче заявил, че сватба няма да има, докато малката не завърши образованието си. Христина най-после стана бакалавър по бизнес-администрация и вече е готова официално да се хвърли в обятията на любимия си.

За разлика от сестра си Мика, Христина е по-уравновесена, не изпитва желание да се показва пред медиите, крие личния си живот грижливо, не обича да парадира в социалните мрежи. Тя е скромна като майка си и не е напориста като баща си.

Парадоксалното е, че на сватбата булката ще е в строга прилепнала по тялото й рокля, а Мика трябва да облече нещо като палатка. Вместо младоженката, бременната е сестра й, която пък не е омъжена. Малката ще изпревари голямата пред олтара, но по-голямата Мика пък ще роди преди нея.

Стоичков имаше намерение да омъжи и двете, но Мика в никакъв случай не иска да облича наедрялото си тяло в сватбен тоалет. Тя решила да изчака да роди и тогава да се жени за бащата на бебето си Айкут.

Христина ще се жени в Правец, а Камата е наел целия петзвезден хотел за гостите си. Той няма да пести пари и е осигурил сложно скъпо меню, забавления и отлежали напитки. А на самото тържество е поканил всичките си приятели.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *