Става Напечено! Хиляди Майки на Деца-Инвалиди ОБЯВИХА ВОЙНА НА ГЕРБ! Плакал ли е Борисов за децата с увреждания! Истината ще ви ШОКИРА! Виж Тук:

Хиляди майки на деца с увреждания обявиха война на правителството на ГЕРБ! Те заявиха, че сълзите на Бойко Борисов са „крокодилски“, не му вярват и смятат, че се опитва да печели жалки политически дивиденти на техен гръб.

Първо, премиерът отказа да се срещне с нас, разкриха пред Skandalno.net две от протестиращите майки на деца с увреждания Мая Стоицева и Юлия Старчева. После изведнъж и като по сигнал, из медиите плъзна „драматичната история“ как Борисов се разплакал когато зърнал тв. репортаж от летището на майка, която напуска България, защото няма как да се грижи за детето си инвалид.

„Чист популизъм! Борисов се опита да си вдигне акциите на гърба на хората с увреждания, за чиято социална трагедия е виновен именно той. Дано не е успял! Дано хората не са се подлъгали по този медиен сълзлив фалшификат“, коментираха протестиращите майки.

Юлия Старчева разказа, че синът й е със 100% инвалидност. За което държавата му подхвърля жалките 135 лева. Откакто Борисов е на власт тази мижава социална пенсия не е била актуализирана изобщо, а с нея трябва да живеем и аз, и синът ми, разказва Юлия. И добавя, че самата тя няма как да работи, защото освен нея няма кой друг да се грижи за сина й.

Друга майка пък разказа как гербаджийски чиновник от Социалното министерство се изгаврил с нея, като най-бездушно я накарал да препише „на чисто и по- четливо“ няколко пъти дневника, който трябвало да попълни, за да се възползва от евро-програмата за личен асистент.

Затова и тениските на протестиращите майки тази седмица бяха с надпис „Системата ни убива“. Но именно заради мотото на протеста им, миналата сряда бяха позорно изгонени от парламента. С аргумента, че надписът се тълкува като агитация и революция! Припомняме, че в средата на тази седмица Зам.- парламентарният шеф от ГЕРБ Емил Христов отказа достъп на десетина протестиращи майки на деца с увреждания заради надписа на тениските им, въпреки че жените имаха издадени пропуски за достъп от депутати от БСП. Целта на протестиращите майки бе да се срещнат с шефовете на парламентарните групи.

Очевидно е, че ГЕРБ се КРИЯТ от жертвите си – инвалиди, пенсионери, безработни... А надписът „Системата ни убива“ силно притеснява управляващите – Цветан Цветанов дотолкова се уплаши, че дори отказа да покаже въпросната тениска пред медиите.

Явно е, че неолибералната СИСТЕМА на ГЕРБ полага всички усилия да умори от ГЛАД както хората с увреждания, така и близките им – та да не смущават и помрачават с протести и тениски „славното“ им евро-колониално управление.

Явно е, че ГЕРБ се опитва да умори от ГЛАД (и така да подчини) и всички останали, които все още не са напуснали страната – Стара евро-колониална истина е, че недоволството на колонизиран народ се усмирява със замразени доходии при галопираща инфлация.

НАЙ-ДОБРЕ ЩЕ Е ЗА ГЕРБ АКО ВСИЧКИ НИЕ ДРУЖНО ПУКНЕМ ОТ ГЛАД! Съдим не от друго, а от отношението на самите управляващи към народа. Само така ще им осигурим спокойствие и тишина. Няма да има кой да ги занимава с проблемите си. Няма да има кой да размята тениски с „агитационни“ надписи. А и ще спестим на Борисов театралните напъни с проливането на „крокодилски сълзи“. А ако сценарият не ви харесва – вдигайте се и… по площадите! Skandalno.net

Автор: Надя Колева, Skandalno.net

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

4 коментара

  1. Присъствах на предишния протест на същите майки в София. Отпред пред шествието носеха ковчег. Протеста изглеждаше много трагичен. Видях мъже да се отбиват встрани, за да си избършат сълзите.

  2. Извинявам се предварително за написаното по долу ако смятате че това са глупости или пак аз съм ненормален но все пак много бих желал да споделя следните няколко неща.
    Болен човек съм със неврологично заболяване наречено тригеминална невралгия единствения начин с които не се лекувам ,тъй като това не се лекува ,а неотрализирам невероятни болезнени кризи е употребата на силни болко и нервно успокоителни като Ривотрил, диазепам,метадон и какви ли не отвратителни дроги чиито ефект намаляват при системна употреба ,и имат отвратителни странични ефекти . поради тази причина не ги употребявам . По лекарско предписание извън протокола ми бе препоръчано да опитам с марихуана, за моя лична изненада ефекта е поразителен кризите уредяха , както и станаха почти слаби, странични ефекти почти няма за разлика отстраничните ефекти от предишните лекарства ги няма започнах да водя що годе нормален живот даже започнах и работа в една от търговските вериги справям се доста добре с работата това го казват и моите началници,
    Всеки един месец съм принуден да отделям от заплатата си да ходя да се ,занимавам с наркопласьори и да се излагам на опасности от това да не бъда заловен от полицията и да бъда съден ,за притежание ,за така наречения наркотик марихуана.Това не реклама нито имам намерение да убеждавам някой , просто защо не ни оставите на мира да изживеем малко преброените си дни без вас,вие които не се интересувате и пет пари не давате за нас, напротив тази мръсна долна сган , полицаи ,които работят в тандем с наркопласьорите,и които ги снабдяват с трева, от време на време провеждат показна акция ала тип кмет Иванчева, с благословията на политическата измет. Но за какво ви казвам тези неща ,за имате в предвид , че в подобно положение живеят много хора в тази държава, то са раково болни, ХИВ позитивни ,паркинсон,множествена склероза ,и други .
    Може би ще се изненадате, че много хора емигрираха точно поради тази причина, защото нямат право на избор и то в европейски държави в които отдавна тези неща са добре познати,но те разбира се са хора друго качество,тук не понеже всеки може да си засадите едно семенце и да си изкара достатъчно за дълъг период от време, само че на изметта това не им е далавера както всичко останало в тази мръсна гадна долна мутрагенска държава.
    Пожелавам ви от сърце дано никога не се разболявате ще разберете още колко по дълбока е мръсотията в която живеете

    • Антон, искрено ти съчувствам и те разбирам. За съжаление обаче май няма как да ти помогна

  3. Антоне,не ти вярваме,дилър такъв!
    ходи да си правиш на друго място реклама!

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *