Софи Маринова в Немилост! Вижте кой се кани да й Резне Главата:

Софи гаджеСофи Маринова доста сериозно се е скарала  с продуцента си Крум Крумов.

Двамата стигнали дотам, че тя решила да го напусне, а причината била любовта й с нейния Гринго, разказват от гилдията.

От дълго време  Крум беше най-близкият човек на Софи и даже стана  кръстник на сина й Лоренцо. Той се грижеше за кариерата й, за участията й, лансираше я, разбира се не само от добри чувства, а срещу солидна сума. Осигуряваше й място на сцената и взимаше процент от хонорара.

След толкова години певица и продуцент се скараха, а причина за скандала е новия любим на Софка Гринго, с когото тя неочаквано тръгна заедно по участия и започна даже да му дава половината от хонорара си.

Откакто е с Гринго, Маринова сякаш забравила, че има продуцент и  все по-рядко му се обаждала.

Тя се криела, ходела на участия без неговото знание, приемала ангажименти без да го уведоми и най-вече без да му даде уговорения процент от хонорара си.

Крум решил да разговаря приятелски с певицата и да й напомни за уговорката им. Тя обаче довела на разговора Гринго, тъй като той не й позволявал да ходи никъде без него.

В началото продуцент и певица разговаряли кротко, защото от години имали добри отношения, но се намесил любимия на Софи. Той вдигнал истински скандал, разкрещял се, че Крум използва певицата като златна кокошка, че взима половината пари от нейните участия и живее на неин гръб. Даже го нарекъл „експлоататор“!

След скандала певицата заявила на Крумов, че спира да работи за компанията му „Съни Мюзик“.

Това силно шокирало продуцента, защото тя наистина е най-оборотната му певица и му носи най-много приходи. Той приел това като предателство и я заплашил, че ще й забрани да пее всички песни, които е направила докато е била на договор във фирмата му, защото авторските права са негови.

Засега обаче Софка си пее спокойно целия репертоар и вместо на Крум, плаща на Гринго, който й приглася леко фалшиво на микрофона.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *