Скандал в Своге! Алексей Петров Приклещи и РАЗМАЗА Цветан Цветанов! (С ВИДЕО)

Жесток екшън разтресе Своге, където вчера на предизборна обиколка беше печално известният Цветан Цветанов.

Колкото и да се криеше от бизнесмена и бивш спец. агент на ДАНС Алексей Петров, Цецо Седможилищник най-накрая попадна под веригите на Трактора. И бе размазан!

Алексей Петров приклещи Цветан Цветанов до стената, за да му потърси обяснение защо преди години като МВР-министър го е набедил за нарко-търговец и глава на българската мафия. Унижението на Цветанов бе заснето във видео, което можете да видите под тази статия.

Бизнесменът Алексей Петров, който през 2010 г. беше зрелищно арестуван с обвинение, че е бос на престъпна група „Октопод“, вчера пресрещна в Своге Цветан Цветанов, който по онова време беше министър на вътрешните работи. Петров, за унищожението на когото Борисов и Цветанов бяха впрегнали цялата държава, оцеля в следствения арест, оцеля и при двата последвали срещу него атентата. Вчера бившата барета буквално приклещи подвизаващият се днес като лидер на „Републиканци за България“ Цветанов, набута под носа му документи и го попита:

„Тук пише, че няма данни аз някога да съм се занимавал с наркотици. Пише ли? В този документ също пише, че държавата никога не е правила проверка за това, г-н Цветанов. Вие като министър, когато заявихте, че разполагате с такава информация, бяхте длъжен да я покажете. В този документ обаче пише, че няма такава информация. Вие обаче казахте в интервю по национална телевизия, че при вас е постъпила такава информация. Кой лъже? МВР и Службите, които са ми издали този документ или Вие?“

Skandalno.net припомня, че през 2014 г. всички обвинения срещи Алексей Петров бяха свалени, а разследването беше прекратено поради липса на каквито и да е доказателства. Припомняме също така, че десетките чудовищни престъпления, включително и поръчването на убийства, в които вестниците на Пеевски и телевизиите на властта спекулативно обвиняваха Петров, всъщност никога не са повдигани от прокуратурата и не са влизали в съдебна зала. Алексей Петров никога не е бил обвиняем по тях. През 2016 г. той осъди България в Европейския съд в Страсбург за неправомерно задържане, едногодишен престой в Следствения арест, репресии и нарушение на човешките му права от властта на хунтата ГЕРБ.

ВИЖ ВИДЕОТО:

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

3 коментара

  1. Не мога да се начудя на тъпото упорство на янките. Толкова ли са слепи да не виждат гнусотията на този гад Цвъкльо отвращаващ цял народ, та продължават да наливат в него. Това че е долен подлец, самонадеян глупак и безочлив властолюбец явно си му е природно дадено, но не знам дали при тези отблъскващи качества той просто им допада за да го избират за приемлив и предпочитан техен слуга или той прави всичко възможно да изглежда такъв. Без да гледам доколко го угояват на закуските на които ходи зад океана, по-скоро се чудя той ли си плаща за разходките дотам за да поддържа вид че го харесват и ценят или наистина го канят и му поемат масрафа. Ако е второто – говори много зле за тях. Като не броим Тиквата, толкова очевидно „куц кон“ не е имало в българската политика и е непонятно такова късогледство при вековния опит на саксонците да залагат.

  2. Какво се чудим? Всички начело, вместо да си гледат работата и да правят повече за обикновения човек, те гледат да напълнят банковите си сметки. Погледнете главата, кой от тях е на място. Заместниците и те същите. 30 г. преход, срамота. България в ЕС не се движи на втора скорост, ами на задна.

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *