Силикон и мускули лягат на миндери в „Биг брадър“

Брадър вътре100 процента натурален е  мотото на юбилейния „Биг Брадър“, който изненадващо  започва месец по-рано по Нова телевизия.

Риалити шоуто ще празнува 10-тата си  годишнина в българския  ефир и ще продължи четири месеца, затова  за първи път ще стартира в разгара на лятото.

Нико Тупарев и водещият Ники Кънчев пуснаха журналисти в Къщата и им дадоха погача и селска баница за почерпка, обаче си спестиха напитките, за да не започне драмата тип Тачо още преди да е тръгнало предаването.
Сред кандидатите за слава са седем мацки, добре обзаведени със силиконови балкони, а едната е ромка и вероятно публиката  ще я нарочи за жертва още в началото, играчите също. Ще има за цвят и майка на пет деца, а мъжете са заможни, мускулести и преуспели, казаха от предаването. Едва ли е точно така, защото ако са богати и преуспели – какво дирят там и дали възпитанието им ще позволи да направят така желаните от продуцентите интриги и скандали.

Холът е обзаведен с с миндери, постлани с китеници и домашни черги /да му мислят в жегата/. Там ще се нищят личните истории, а вместо печка, на двора има огнище, където манджите ще къкрят в казан върху истински огън.

Банята пък е на двора, няма бойлер, а стар казан, който ще се затопля от слънцето. Ако е дъждовно, топла вода има.

С широки усмивки продуцент и водещ показаха мизерията, в която ще живеят съквартирантите и вече предвкусват мрънкането и караниците за вода и храна.

Със сигурност душата на българският зрител-воайор ще бъде нахранена.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *