Райна сърдита на Митко Пайнера, напуска го

Райна номинацииРайна смята да напусне „Пайнер“, издадоха  нейни колежки.

Македонското пиле било бясно, защото от компанията  се изгаврили с нея, като й отказали участие в последния момент в турнето на „Планета“ , без да дадат никакви сериозни обяснения за причината.

За да се включи в концертния тур, Райна отказала доста поети преди това  ангажименти и даже съкратила престоя си в Охрид, за да се подготви  за турнето и да репетира с балета си.

Митко Пайнера обаче се разсеял, или не сметнал за нужно да каже по-рано на певицата за промяната в бройката  на изпълнителите и така тя се оказала в неприятно положение. Само ден преди турнето разбрала, че няма да участва.

Това си бе направо удар под кръста.  Буквално е непрофесионално и неуважително да й кажат в последния момент, че няма да участва. Да се изгаврят така с нея при положение, че  си прекъсна почивката, за да се прибере за турнето. Има абсолютното  право да е бясна“, коментират близките  на певицата.

Злите езици пък говорят, че Митко Димитров отдавна търсел начин да се отърве от певицата, но все не успявал да намери  пролука в договора й, или някоя нейна грешка,  която да му позволи да я натири от компанията. Да я прецака гадно в последния момент, познавайки избухливия й характер и по този начин да я накара сама да се врътне, да се обиди и да напусне, било премислен предварително трик.

От известно време Райна му носела загуби и освен това била със собствено мнение, знаела си паравата и задълженията и  непрекъснато му създава проблеми. Той обичал послушните и изпълнителни певици, а лютото македонско девойче му било трън в петата. Интересно как кибритлийката ще отвърне на удара и на унижението.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *