Разкритие: ГЕН. РАДЕВ ПЕЧЕЛИ ИЗБОРИТЕ ОТ ПЪРВИ ТУР! Виж с колко %! Социолозите – купени от ГЕРБ и Сорос, за да Ви Лъжат! Виж Истината:

Ген. Румен Радев печели изборите за президент безапелационно от първи тур, като оставя далече зад себе си останалите двама претенденти Цецка Цачева и Красимир Каракачанов! Това е информация, която няма да прочетете почти никъде другаде, защото паникьосаният Борисов и западните му партньори в момента изливат „златен дъжд“ връз главите на всички социолози и медии да крият истината за краха на евро-атлантизма в България до последно! Потресаващо огромния процент, с който Ген. Радев печели и буквално гилотинира ГЕРБ можете да видите в края на тази статия:

rumen_radev3Политическата обстановка в страната преди изборите на 6 ноември е изключително напрегната и в известен смисъл зловеща.

Зловеща единствено за ГЕРБ, разбира се, защото това са първите избори, които тази американска патерица в България, тотално ще загуби. И това ще е началото на КРАЯ за Борисов, а заедно с него и край на хищническите западни интереси в родината ни.

Предстоящите президентски избори се очертават като съдбоносни за ГЕРБ по причина, че за първи път от 10 години насам целият народ се е обединил в омразата и гнева си срещу мафиотското управление на партията-държава.

Не можел българският народ да се обедини, той бил вечно разединен…?

Ами ето на – обедини се! Срещу ГЕРБ!

Канските усилия на западните посолства да запазят отрочето си ГЕРБ и статуквото във властта, само влошиха положението.

Досегашните избирателни кампании, в които с помощта на невероятни манипулации и нагли фалшификации партията-майка, неизменно ставаше „победителка“ и „върховна повелителка“ този път няма как да се случат! Дългогодишните машинации на Борисов и сие под крилото на Запада окончателно нагнетиха „страстите български“. На хората им писна да слушат наглите лъжи на „дълбоко посредствения и тъпоумен интригант Борисов“ (квалификацията е на американски журналист, носител на „Пулицър“-б.р.) и още по-тъпоумния му слуга – „отличника“ по български език, Цветанов.

През 2011 г. Борисов „победи“ на изборите, защото неговите „депутати“ мъкнеха чували с бюлетини, и стояха на главите на хората, обработващи секционните протоколи в Централната избирателна комисия. А и тогава ефективно вършееше Цветановото МВР! През 2015 г. ГЕРБ пак „спечели“ изборите със „сгрешени“ и подменени протоколи на фона на умишлено провокиран от ГЕРБ-активисти невероятен хаос в зала „Арена Армеец“.

rumen_radev_cacheva

Сега Борисов и Цветанов усетиха необичайно засиления народен гняв и разбраха, че старите номера няма да минат. И се ужасиха! И го удариха на молба! И започнаха да ръсят пари!

Защото изборите за президент, които никога не са имали особено значение за политическия живот в България, СЕГА са на път да се превърнат в РЕКВИЕМ за едно нагло, мафиотско и абсолютно чуждо на българските национални интереси Гербаджийско Разграбващо и Унищожително управление на страната.

Затова тази година ГЕРБ смени плочата, тактиката и стратегията. И… златен дъжд се посипа върху социолозите! Парите се изсипаха от широко разтворените кесии на „Америка за България“ и ГЕРБ, , като последен отчаян опит, по някакъв магически, свръхестествен и ирационален начин да бъде избегнато поражението. И да направят така, щото „американеца“ Борисов да продължи да властва в земите български.

Само че парите от чужди посолства и герберски черни каси, които в последно време се леят в неспирен порой, вместо да оправят положението, го влошават все повече! И народа все повече се амбицира да изхвърли Борисов и западната креатура от властта!

Те превърнаха, най-обикновените президентски избори в царство на кривите огледала. Лошото е, че Алиса – хитрата Кума Лиса Борисов вече няма как да остане в „страната на чудесата“, където ГЕРБ вечно е на власт, а народът е просто „лош човешки мат*риял“.

 

Вижте сами „обърканите“ прогнози на социолозите, които дори дни преди изборите за Президент, са толкова далеч една от друга, а съответно и от истината, колкото Луната от Земята.

Социологическата агенция „Афис“ още в средата на септември прогнозира победа на първи тур за все още неизвестния кандидат- президент на Борисов, и балотаж между кандидатите на ГЕРБ и БСП.

Значи кандидатът на Бодигарда го няма, но той ще победи?? Как става това? Ще ви кажа! Само с много пари! Затова шефовете на тези „агенции“ си накупиха странични бизнеси за стотици милиони, построиха си вили – палати из цялата страна, че и в чужбина…

„Сова Харис“, вече в средата на октомври, ни разказа приказката за лека нощ как Цецка Цачева ще победи на първи тур Румен Радев, но на балотажа силите им щели да се изравнят.

В края на октомври, дойде и „бомбата“ на личната социологическа агенция на Румяна Бъчварова – „Маркет Линкс“. Тя пък предрече, че Цецка Цачева  ще загуби не само от кандидата на БСП Румен Радев, но и от кандидата на обединените патриоти Красимир Каракачанов. В тази „прогноза“ вече ясно прозира паническият страх, обхванал управляващата върхушка.

И понеже Борисов трябваше да скрие обхваналия го ужас от предстоящия разгром, той поръча на „Алфа Рисърч“ да обърка още повече избирателите. Така придворната агенция, „твърдо“ заяви, че няма 6 – 5, че към 3 ноември, дни преди изборите Цачева води с най-малко 4% пред Румен Радев, и че балотажът е сигурен.

Тоест, кандидатката на Борисов не може да спечели от първи тур, въпреки, че всички лостове на властта са у Бодигарда, а трябва да се явява и на балотаж, където също не е много сигурно какво ще стане.

Тези „иди ми – дойди ми“,  и  коренно различните „прогнози“, показват само едно: Социологическите агенции са купени и лъжат на поразия. Защото няма как за двадесетина дни нагласите на избирателите да се променят толкова драстично. От „Осанна“ – Цачева ще спечели още преди да е обявена кандидатурата й,  до „Разпни го“ – Цачева няма да спечели, а балотажът ще е между Радев и Каракачанов.

Питате се как така ГЕРБ ще плаща на агенции, които да твърдят, че Цачева губи? Много просто: Една трета от нахранените от Борисов социолози твърдят това. А останалите две трети – обратното. А целта е избирателите да бъдат объркани. Защото истината е, че Ген. Румен Радев не просто води на Цачева с малко. Истината е, че над 60 % от избирателите ще гласуват за него още на първи тур. А за Цецка Цачева – едва 15 %. Хайде, представете си сега колко процента ще грабне Ген. Радев на балотажа. Най-вероятно ще я бие с 80 : 20 %. Очертава се потресаващ погром за Бойковата партия!!! Сега стана ли ви ясно какво цели ГЕРБ и защо е в такава зловеща паника!

Страхът и ужасът на Борисов и разкапващата се евро-атлантическа креатура, доказват, че ако сега всички български граждани, излязат като един на 6 ноември – „вечната“  и „непоклатима“ власт на „тъпоумния интригант“ Борисов, както сполучливо го определи „Форбс“ – ще рухне завинаги.

Въпросът е,  ЩЕ ИЗЛЕЗЕМ ЛИ ВСИЧКИ? Skandalno.net

Автор: Иво Македонски, Skandalno.net

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

11 коментара

  1. Досега никога, ама никога не съм гласувал за БСП, но този път ще подкрепя генерала. Сигурно има много такива като мен. Толерастията, либерастията и цялата гнусна евробълвоч взе да ми идва в повече.

  2. Всички българи заслужаваме да живеем по добре и в собствената си държава а не както сме пръснати сега ! Дано най накрая този човек успее да ни върне в България !

    • Как, Пламене, този човек ще ни върне? Някакви идеи, след като тези, които ни прокудиха го издигат.

      • Гизде,кой те прокуди,ти виждаш ли прокудените за кого гласуват?Или се правиш на кьор кефал…

  3. Всички българи заслужаваме да живеем по добре и в собствената си държава а не както сме пръснати сега ! Дано най накрая този човек успее да ни върне в България,защото ако тези изроди продължат с кражбите и този гнусен, ехиден педераст Плевнелиев с тая лукава усмивка ,продължи да гледа безучастно , никой няма да остане в БГ .

  4. Аз също не съм гласувал никога за БСП,но сега ще подкрепя просто един ЧОВЕК, ЛИЧНОСТТА, на гнерал Радев- симпатичен, добре изглеждащ, наперен, разумен, ерудиран, начетен и представителен мъж! Няма как един нормален човек, с поне среден интелект, да подкрепи баба Цеца- с визия на дърт травестит, селско излъчване на колхозничка, простоват манталитет и пет думи в речника си!

  5. Кой ли нормален човек ще избере мама цеца за главнокомандващ БГ. армия?

  6. Тези тъпанари от ГЕРБ зорлем ще направят от народа поддръжници на БСП, в лицето на генерал Радев, когото в началото на кампанията някои го нарекоха „генерала в поличка“. Е, няма по-жалко от това, да те бие един генерал в пола, за сметка на една фуста, имаща се за мъж.

  7. За мен не е важно кой ще спечели! За мен е важно герб да загуби изборите, пък ако ще Митьо пищова да стане президент! Много ми се иска да е истина написаното тук, но се съмнявам.

  8. Май не познахте, ама като гледам това сайтче колко намирисва на путинкофилия направо се чудя дали някой го чете. Пиша за да пробвам кога ще ми изтрият коментара, а за Радев ще гласувам на 38-ми февруари ако е пълнолуние

  9. Hey! Someone in my Myspace group shared this website with us so I came to
    look it over. I’m definitely enjoying the information.
    I’m book-marking and will be tweeting this to my followers!
    Excellent blog and brilliant design.

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *