„Продължаваме промяната“ – политическият проект на Сорос

„Няма да допускаме за членове в новия ни политически проект хора, които са участвали в повече от една партия“. Това заявиха Кирил Петков и Асен Василев ден преди да обявят, че ще се явят на изборите с партия „Продължаваме промяната“ и ще ползват регистрацията на ПП „ВОЛТ“ – партия, която само преди седмица напусна коалицията „Изправи се! Ние идваме!“ на Мая Манолова.

Сега обаче стана ясно, че именно договорката за коалиция с Петков и Василев е била причината най-изненадващо партия „ВОЛТ“ да разтури заверата си с „Мутрите“. Нищо че нейният лидер  Настимир Ананиев обяви по медиите, че напуска заради „кардинални различия“ с коалиционните си партньори, които изменили на общата им висша кауза. (За какви каузи и за каква измяна може въобще да става въпрос сред тази сбирщина от гладници за власт, обединени под гръмко-нелепото име „Изправи се БГ! Ние идваме“… така и не стана ясно)

Според социологическите агенции, които винаги преди избори дават сходни резултати и традиционно никога не познават, новата партия на Петков и Василев към момента е подкрепяна от 8-9% от избирателите, а гласовете й идват основно от бивши симпатизанти на „Да, България“, ИТН и „Изправи се!“.

Новоизплюпеният проект на Петков и Василев, зад който се спотайват Демократическата партия на САЩ, васалът им Джордж Сорос с неговите НПО-фондации и местният им слуга – президента Радев, се оказа същински магнит за протестърските партии, които по американска команда декларираха пълна подкрепа за „нероден Петко“. Мая Манолова бодро поиска обединение между ДБ, „Изправи се!“ и „Продължаваме промяната“ на Петков и Василев, въпреки, че прогнозите за собствената й партия са, че най-вероятно няма да влезе в новия парламент.

И Христо Иванов се обяви за общо явяване на изборите на ДБ и новата партия. При това го направи с ведра усмивка, въпреки че подкрепата за партията на двамата бивши служебни министри расте за сметка на отлива на симпатизанти от „Да, България“.

Освен че очевидно не са толкова принципни, колко се опитват да го докарат на думи, Петков и Василев правят впечатление и с изключително изтъркани политически послания от зората на неолиберализма, които подозрително много напомнят ранното НДСВ. Става въпрос за фрази от типа: „Ще правим лява политика с десни инструменти“ и „България не е бедна, а много ограбвана страна“. Лицата, които Петков и Василев представят като част от бъдещата си партийна листа изпъкват със силно лустросани биографии, от които обаче не става ясно по какво точно са експерти. Кадрите им напомнят отново за ранното НДСВ – завършили в чужбина нещо си, но след като не намерили професионална реализация там, се завърнали в България и се скатали на топло в разните му местни соросоидни НПО- фондации. Не е ясно изобщо какво точно работят там. В отговор на подобен въпрос изричат неясно и нищо незначещо съчетание от англоезични думички, чиято цел е по-скоро да те обърка, отколкото да те информира. Очевидно е че зад тази предвзетост прозира соросоидна настървеност за власт и кражба на капитали от все по-изпосталяваща България… под одобрителния поглед и с решаващото съдействие на американските им господари. Skandalno.net 

Надя Колева, Skandalno.net 

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

3 коментара

  1. СОРОС ВЪН ОТ БЪЛГАРИЯ ЗАЕДНО С НПОТАТА И ПОСЛЕДОВАТЕЛИТЕ ТИ

  2. Сорос-Американският унищожител и грабител на малките държави.

  3. От 1944 г до днес проекта е все един същ. Властта е незаконна защото е наложена на България от външна сила. Тя никога не е избирана от народа.Непроменена е повече от 77 години От лагерите през национализацията и демокрацията България се управлява от една партия независимо как ще я кръщават . Властта никога не е принадлежала на народа а винаги е в ръцете на престъпници. Модела на управление никога не е променян и няма да бъде до пълното ликвидиране на държавата ни. Какво от горенаписаното не е истина.

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *