Приказката свърши! Благой Георгиев се раздели с Куини!

Благо и КуиниФутболистът Благой Георгиев и новата му приятелка,  Куини-Алис се разделиха. Двамата се разбрали и  сложили точка  на взаимоотношенията си преди няколко дни.

18-годишната ученичка само преди седмица заяви, че той е голямата й любов, а Благо пък се превъзнесе, че в нейно лице видял истинската и неподправена красота и бил хлътнал до ушите. Двамата дадоха интервюта поотделно и се надпреварваха да говорят за любовта си. Куини даже се нанесе при него и обясни, че й било страшно приятно да са задено и да си говорят и да вършат едни и същи неща. И били просто създадени един за друг.

Футболистът обаче внезапно свири отбой и я разкара от живота си. Никой не казва засега каква е причината да изгори тази голяма и чиста като момина сълза любов. Според приятели на Георгиев  той бил отвикнал от сериозните връзки, страшно се плашел от обвързване  и предпочитал да бъде сам. „Той просто иска свобода“, коментират хора от кръга му. Освен това да изневери на такова момиче е доста по-трудно, отколкото на Христина, която беше свикнала със забежките му.

Благо и Куини обявиха официално връзката си в началото на октомври.  Той  заяви, че Куини е момиче с класа и от сой и добави: „Невероятно красива е и в същото време съвсем естествена и натурална, което е рядко срещано в наше време“.

През тези 30 дни, докато двамата бяха двойка, Куини си взе  шофьорска книжка, а за награда  подарък Благо й подари „Ауди“ ТТ.  Тя пък веднага се метна на него. Освен това той запозна ученичката  със своята дъщеря Йоана, докато на Христина е забранил децата му да виждат чужди мъже в дома им.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *