Потрес! Зорница Линдарева Втрещи Зрителите с „Кошмари в Кухнята“! Виж Тук:

ЗорницаЗорница Линдарева скри шапката и на зрители и на участници в „Черешката на тортата“.

На кого изобщо му е хрумнала идеята кака Зори да се вихри в кухнята, не е ясно. Или може би продуцентите са искали предаването им да придобие и комичен елемент.

Бившата на Тачо избра апартамента на баба си да посрещне гостите, тъй като в собствения си явно не готви и няма домакински уреди. След това хукна на пазар без ясната идея какво ще купи и в какви количества. И се развихри на принципа на Мечо Пух: „Колкото повече – толкова повече“!  Тя хаотично летеше с количката между рафтовете и я препълни с продукти, сякаш ще храни цяла рота гладни войници.

Зорница кухня хаосОткъде да знам колко продукти трябват за вечеря за пет души? – оправда се моделката. След което стартира една истинска кухненска вакханалия. Салатата беше поне от осем продукта и със зелено авокадо, а подправките за овкусяване се слагаха на принципа – каквото сложа, това ще е.  За разядката кака Зори изсипа цялата майонеза в купата, после реши, че й е много и започна да я вади. За пърженето наля половин тиган олио, позамисли се и върна част от него обратно в бутилката. Гъбите ги сложи в тенджерка, която беше два пъти по-малка и те започнаха да се търкалят по плота, а пишман готвачката безцеремонно ги връщаше с ръка обратно. Хаотично грабеше и от подправките и овкусяваше на воля с каквото докопа и е цяло чудо, че не сложи канела и джинджифил в яденето, което гостите така и не разбраха какво е. Зорница също заяви, че не знае как се казва произведението на изкуството, но било вкусно.

Останалите бяха сигурни, че самата тя се е вихрила в кухнята и не е ползвала чужда помощ, защото салатата беше прилично увяхнала, основното ястие – истинало, а на масата липсваше безалкохолно.

зорница цели гъбиКак да се сети кака Зори, че към яденето се поднася и нещо без алкохол, когато тя такива неща не пие? На плахата молба на DJ Дамян да донесе поне малко вода от кухнята, тя халтаво му каза да отиде да си налее сам.

След всичките излагации в предаването за кулинари, Зорница получи рекордно малко точки и не показа никаква рецепта за застаналите с молив в ръка пред телевизора зрителки.

„Ама аз по принцип не готвя. Мога само яйца“, измърмори моделката и всички се запитаха какво изобщо прави в предаването, щом е специалистка по яйцата и готовата храна за вкъщи.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *