Потрес! Ето как продуцентите се Гаврят с Актьорите от „София ден и нощ“!

sofia-den-nosht-4

Люти скандали тресат най- хитовото предаване „София ден и нощ“. Актьорите заплашват продуцентите да напуснат сериала вкупом, ако не получат увеличение на хонорарите от продуцент Краси Ванков.

Всята от звездите на риалити сериала получава между 70- 80 лева, като може да стигна и до 130 лева. Въпреки че са непрофесионалисти, актьорите за нула време се превърнаха в любимци на зрителите. В същото време обаче, едва- едва скърпват бюджета си за месеца.

Участниците в „София ден и нощ“ вече са наели адвокат, който да представи искането им пред продуцента. Настояват хонорарът им да стане 5 пъти по- висок от сега. Така всеки ще прибира поне по 400 лева на епизод.

sofiia-den-i-nosht-4

Недоволството на непрофесионалните актьори се надигнало, когато разбрали по колко прибира продуцента Краси Ванков на епизод от медията – 17 000 лева. Оказало се, че за всички актьори на епизод плаща не повече от 1500 лева.

Договорите, които подписали аматьорите, изтичат тази есен. И въпреки че именно те донесоха слава на „София ден и нощ“, продуцентът отказва да им вдигне хонорарите.

Напрежението между актьорите и продукцията се отразява лошо на сценария. Постоянно някой заплашва с напускане или продуцентът решава да сплаши някой недоволен, като намали участието на героя му или изобщо не го включи.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

2 коментара

  1. Големи актьори. Не стига, че ги дават по телевизора ами и претенции. Ама така е като се хващат на хорото ще го играят. Да не са подписвали. Оруфляци.

  2. То винаги е така… Както и в живота… Хамалите работят, а шефа и началникът прибират парите…

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *