Петър Москов Отсече: Чакаш 3 Месеца за Медицинско и тогава се Жениш, Почваш Нова Работа и Записваш Детето на Градина!

МосковЗдравният министър Москов, за който актьорът Иван Ласкин наскоро се изказа с презрение: „Пепи е от ученическите ми години, съжалявам, че не съм го бил редовно в гимназията“, пръкна нова недомислица.

Българите вече не знаят да плачат ли или да се смеят. Но смях – не смях, ако ви трябва медицинско за работа, или за да се ожените, услугата вече не влиза в основния здравен пакет. И ще се наложи да се наредите в листа на чакащите. Джипито ще прецени степента на нуждата ви и ако има време, ще ви прати при специалисти. Колкото и обаче джипито да иска да ви съдейства на мига, пак не може да ви прати, защото не се водите с неотложно заболяване, а с възможност за отлагане. И самият лекар ще бъде наказан, ако веднага извърши прегледите.

Този нов нюанс на здравната реформа извади на показ депутатът от БСП д-р Емил Райнов. Това е абсолютна безсмислица и министър Москов си играе с нашето здраве и нашите съдби, както си поиска, избухна д-р Райнов.

Той даде пример с назначаването на работа. Човек я търси дълго, най-после го одобряват, но пък няма медицинско и не може да бъде назначен. В случая или ще изтърве работата, или ще трябва да си плаща под масата на лекаря. В отговор на това ще се навъдят разни частни фирми за издаване на бързи медицински, ще е голяма далавера! Ще се създадат условия за корупция и хората ще плащат от зор! Нищо че услугата се води безплатна по Здравна каса.

Същото ще е с издаването на здравни документи на деца, кандидатстващи в детски ясли или градини. А ако догодина ви се налага да ходите в чужбина, започвайте изследванията още отсега, съветват специалисти.

В същото време Петър Москов се готви да заеме мястото на Радан Кънев и да оглави ДСБ. В момента текат преговори по предлагането му за председател.

Както е тръгнало, може и министър-председател да стане… Или дори Президент…!!!

Само че президент на кого, след като здравната му реформа дотогава ще е избила или подлудила половината народ?

Стига, бе Пепи!

Оля се!

Махни се, бе!

За да не те махне улицата! Skandalno.net

ВИЖ ВИДЕОТО:

https://youtu.be/NyWqNOwZMS8

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

12 коментара

  1. В този вестник май журнакистите са полуграмотни или умишлено изопачават данните-червени парцали сте май и нагрявате излишно обстановката с надеждата да върнете червения милиардер,ДС-доносника,убиеца на животни Гоце

  2. Кое от статията не вярно, че не се сещам? Или ти се подмокряш, само като чуеш Москов. Вземи си го и не ни го връщай!

  3. Кой е Москов?Блуден син ли е?Не е и Квазимодо…Не е поне и грешно избран некадърник.Той е „черната дупка“на реформиращият се дявол.Човек достоен за лудницата.

  4. Че какво има да се коментира.Или Карлуково,4 километър в краен случай Раднево,ако все още не са закрити.

  5. Повечето вече не сключват брак,почти няма хора желаещи да работят във България на изчезване са Българите в тази държава кандидатите са само за политиката и деца не останаха за градините той ще определя кой какво чака а Пепи какво чака да го шамаросат скоро ,че то бива бива но чак пък толкова.За мен е един безличен нищожен плъх.

  6. Медицинското за работа не е в основния пакет на здравната каса от 10г. (с изключение на непълнолетните от 16 до 18г.),а медицинското за брак изисква прегледи от специалисти по преценка на личния лекар, за които Здравната каса никога не е плащала.

  7. Медицинско по преценка на лекаря ли? Ха, стига бе! Има си формуляр от 60 години! Васерман и психиатър. А направленията за тях????

  8. Тези лъжи само някой червен БСП-арски педал като Вигенин ще да го е писал, детп публикува снимки на деца и пише че се кланяли на президента, долни червени отрепки, само показва колко са отчаяни, а най тъпото е че разни идиоти им се връзват. Skandalno.net срам за журналистиката в България , вие сте Журналя !

  9. Попитайте Иван Ласкин дали е здравно осигурен и после да плюе.

  10. Попитайте Иван Ласкин дали е здравно осигурен и тогава да плюе по мин. Москов.

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *