Петър Волгин: На ключови постове се назначават не можещи и знаещи хора, а неграмотници, верни на Глобализма и неговия пророк Сорос.

Имаме си премиер, който не знае колко моста има на река Дунав и има проблем със спазването на законите и разделението на властите.

Фактът, че онази британска леля, министърката на външните работи Лиз не знае къде се намират Воронеж и Ростов на Дон не е просто гаф. Това е западна тенденция, според която на ключови постове във васалните държави се назначават не можещи и знаещи хора, а неграмотници, верни на Глобализма и неговия пророк Сорос. Както и на световния хегемон САЩ. Така е във Великобритания, така е и в България.

У нас си имаме премиер, който не знае колко моста има на река Дунав и има проблем със спазването на законите и разделението на властите. За Хосе Ортега и Гасет ме е страх да го попитам. И в същото време този човек има самочувствието, че е в състояние за 2-3 месеци да реши 100-годишният ни проблем със Северна Македония. Това е самочувствието на незнаещия, който е убеден, че с две влизания в Гугъл ще накаже не само българските престъпници, но и ще въздаде справедливост по цялото земно кълбо.

„Кирил и Лена“ са не толкова имена на конкретни личности. Това е символ на онази част от обществото, която смята, че дългогодишното четене е загуба на време, че интернет търсачките са несравнимо по-ценни от фондовете на Британската библиотека, че е достатъчно да махнеш 20 души, за да настъпи истински рай у нас. Вякакъв неолиберален рай. Да вървиш по пътя на „Кирил и Лена“ означава да зачеркнеш огромни пластове от световната култура за сметка на краткосрочни бизнес ползи. Може и така да се действа, разбира се. Ама е пагубно.

Петър Волгин

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

6 коментара

  1. ПОЗДРАВЛЕНИЯ ЗА ИСТИНАТА ПЕТЪР ВОЛГИН ИМАТЕ НАРОДНАТА НИ ОБИЧ И ДОВЕРИЕ

  2. В потвърждение на горното едва ли е и полезно да се напомни, че главният герой в тази мръсна игра е нашият президент,Руменчо Радев, който нескрито проведе спуснатото му от посолството поръчение и курдиса целия кабинет, начело с Кирчо. Последният показва всеки ден скандална неграмотност за нивото, което заема. Този същият политически ИЛЕТРАТ многократно заяви, че БЕЛЕНЕ няма да бъде довършена.На фона на неговата пословична тъпота вижте един преглед на амбициите на Китай да замени всичките си въглищни централи с ядрени, че и собствено производство в най-кратки срокове.“Quand le nucléaire chinois dominera le monde… demain matin“ Гледайте бе хора и си мислете, малко ли са му на Кирчо 100 дена, и тряба ли да го търпим, него че и ментора му.

  3. Тази тенденция се утвърди от другаря“Буда“-Бойко Методиев Борисов, който цели 12 години назначаваше неграмотни и неможещи хора, които бяха алчни и крадливи лъжци.Насраха държавните и общински структури с мръсните си корупционни схеми и в момента са като Бъг в системата.
    Тези новоназначените са пионерчета в сравнение с калинките назначавани от неграмотника-мутра с адрес в гр.Банкя.

  4. Актуалното издание на туземната ни колониална администрация е триумф на отрицателния подбор в храма на дерьмокрацията.

  5. Кирил Петков : „Никой няма да бъде над закона.
    Полицията и ДАНС съм ги инструктирал, че не трябва да има човек над закона. “

    Което не пречи на чуждата Харвардска отрепка да гази Конституция и закони като слон в стъкларски магази !

    Серията от гафове на премиера е симптоматична за неговото ментално и емоционално състояние, доминирано от все по-примитивни форми на психични защити .

  6. Няма вече българска енергетика !
    До сега от време на време се споменаваха американските ел.централи, на които ние плащаме вредните емисии и не само …

    Сега глутница предатели отива в САЩ и се предвожда от ококорения лакей Кокорчо .
    Там е всичко в българската енергетика, което ще бъде придобито от янките – и ток и газ !

    АсАнчо е по-умен от съратника си, по-пресметлив и дори по-лукав като лакей !

    „Енергийната сигурност е и национална сигурност“ !

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *