Палавият професор от НСА: Ваня предложи да ми направи само масаж. Реших да я пробвам и да я препоръчам на жена си!

професор сексПалавият професор от НСА Николай Колев отново мина в настъпление.

Въпреки недвусмислените разговори с адреналинката Ваня, които бяха излъчени по телевизията и въпреки че беше хванат в хотел по хавлия в очакване тя да се появи, обяснението му днес прозвуча повече от нелепо.

Колев не поискал се*с от нея, а просто услуга. Докато тя го питала как да си вземе изпитите, мимоходом му признала, че работи в СПА център и различни студиа, където правела масажи.

Съвсем невинно на професора му щукнало да си направи и той масаж. Искал да пробва дали ще се справи добре и после да й помогне, като я препоръча /забележете/ на жена си и нейни приятелки, които периодично имали нужда от тонизиращи разтривки.

Моите думи са изкривени. Записът е манипулиран. Не съм й предлагал се*с, възмущава се Колев, който вместо да се скрие в миша дупка и да изчака скандалът да утихне, продължава да се прави на жертва на „Господари на ефира“.

Всички ясно чуха как обяснява трите начина студент да си вземе изпитите – първо с учене, но много малко го правели. Второ – с пари. И трето с плащане в натура между чаршафите.

Само за тези му думи, той трябваше да бъде уволнен от висшето учебно заведение по причина- оронване на авторитета и престижа на ВУЗ-а, което и се случи.

Обясненията бяха ясни, подробни, напоителни и повторени няколко пъти.

Дори да приемем безумното твърдение на професора за масажа, кой клиент на масажистка първо я черпи със скъпо вино в ресторант и после пристъпват към процедурата?

Има и още един въпрос.

Професорът бе хванат в хотелската стая по хавлия.

Нормално е да си вземеш душ преди масаж и по-скоро след. Но защо хавлията беше вързана през кръста?

А отгоре беше по риза?!

На коя част от тялото му щеше да се прави прословутият масаж? Човекът се беше подмил само от кръста надолу и всички видяха това.

Какви ли масажи е очаквал професорът?

Можем да предположим, но предпочитаме той да обясни тази странна подробност.

ВИЖ ВИДЕОТО:

https://youtu.be/IoHVeqVMixg

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *