Орбан: Няма да позволим децата ни да бъдат откарани във вагони на украинския фронт

„Отказът от мира означава да умрем за Украйна, искаме ли да дадем унгарска кръв за Украйна? Не, не искаме. Няма да воюваме и няма да умираме за други на чужда земя. Това е справедливостта на унгарците, а сега от нас зависи, ако Бог ни позволи, да превърнем справедливостта на унгарците в справедливост на Европа“. Това каза унгарският министър-председател Виктор Орбан по време на марша за мир, който събра десетки хиляди унгарци в Будапеща.

„Много хора вярват, че злото не съществува, но именно то стои зад световните войни. Нека не му се поддаваме, време е за екзорсизъм. Или ние печелим, или те печелят, няма трети път, а само трета световна война. Нека покажем на Сорос къде живее Богът на унгарците. „, каза още Орбан.

ВИЖ ВИДЕО ОТ ГОЛЕМИЯ МИТИНГ ЗА МИР В БУДАПЕЩА

Министър-председателят изтъкна, че Европа никога не е виждала избори като днешните, когато в съседство се стреля.

„Най-лошите кошмари на нашите баби и дядовци се сбъднаха, те наблюдават знаците, виждат надписа на стената. Унгарците познавамe природата на войната и знаем, че войната винаги завършва по различен начин от първоначално замисления. Затова милиони европейски младежи лежат в масови гробове, затова няма достатъчно европейци, няма достатъчно европейски деца. Войната убива! Някой умира с оръжие в ръка, някой умира в бягство, някой умира при бомбардировка, някой умира от болест, някой умира от глад, някой е измъчван, изнасилван, взет в робство. Безкрайни редици от гробове, майки плачат за синовете си, жени плачат за мъжете си… милиони изгубени животи. Където стъпи войната, там няма спасение. Войната те настига, не можеш да я избегнеш, не можеш да се скриеш от нея. Единственият антидот срещу отровата на войната е мирът. Нашата мисия е да не влизаме във война и да запазим Унгария като остров на мира“.

ВИДЕО ОТ РЕЧТА НА ОРБАН ВИЖ ТУК

Виктор Орбан изказа надежда, че ще се създаде трансатлантическа коалиция за мир, като заяви, че в началото на годината привържениците на мира в европейските политически структури са били малцинство, но до края на годината ще станат мнозинство в целия западен свят, включително и след предстоящата изборна победа на Доналд Тръмп.

Привържениците на войната са преминали отвъд границите на здравия разум, те са пияни, искат да победят Русия както се опитаха да направят това през Първата и Втората световна война… и за да постигнат тази своя цел те днес са готови да се сблъскат с цяла Азия, която е зад гърба на Русия.„, каза Орбан.

Премиерът подчерта, че бащите-основатели на Европейския съюз са били прави, че Европа не може да понесе нова война. „Преди Първата световна война Европа е била господар на света, след Втората световна война тя вече не е господар дори на себе си. Завладяна е от чужда империя на Запад, „И ако сега Европа свири втора цигулка, след още една война Европа няма да бъде дори в оркестъра, който определя ритъма на света, ако изобщо има такъв оркестър.“

„Във тази война няма какво да спечелим, но можем да загубим всичко. В миналото сме били въвличани във войни против волята си. В тях сме губили. Така ще бъде и сега, през 2024 г. През Първата световна война загубихме две трети от територията на Унгария. През Втората световна война унищожихме унгарската армия на чужда земя. Не остана никой, който да защити родината ни, земята ни, жените и децата ни. Не ни бяха останали и достатъчно сили, за да преговаряме с победителите. През двете световни войни ние, унгарците, загубихме един милион и половина души, а с тях и бъдещите си деца и внуци. Каква силна държава щяхме да имаме, ако те бяха оцелели. Казвам го бавно и отчетливо, за да разбере Брюксел: няма да воюваме. За трети път няма да отидем на Изток, няма да отидем отново на руския фронт. Ние сме били там и знаем, че повече нямаме работа там.

Днес Европа се подготвя за война като всекидневно ни съобщава, че е открил нова отсечка от магистралата към ада. Всеки ден ни съобщават, че стотици милиарди евро отиват за Украйна, разполагат се ядрени оръжия в центъра на Европа, синовете ни, призовани в чужда армия, мисия на НАТО в Украйна, европейски военни части в Украйна, изглежда, че влакът на войната няма спирачки, а машинистът е полудял.“

„Това, което ние се опитваме да направим, е да спрем този влак, да дръпнем аварийната спирачка, за да могат поне тези, които искат да слязат, да слязат и да не участват във войната. Успяхме да откачим унгарския вагон от влака, подкрепящ миграцията: „Не на миграцията“. Унгарските деца бяха „спасени от ръцете на опасни и отблъскващи джендър активисти. Не на джендър идеологията!“. Ние няма да позволим децата ни да бъдат откарани във вагони на украинския фронт, „Не на войната! Втората врата отляво е за тези, които искат да отидат в ада“.

Източник: index.hu

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

4 коментара

  1. Когато имаш народ за гърба е по-лесно, но в недържавата неБългария, съществата чакат водачи…… и дори не гласуват, щото видиш ли революцията дебне зад ъгъла и тогава като се юрнат, като лавина ще пометат врага.

  2. Конфликта щеше да се реши бързо, ако нямаше намеса на чужди държави, а Украйна и Русия бяха оставени да се оправят сами помежду си, все пак, те са един и същ народ, де факто това си е гражданска война, в която се намесват и много чужденци и чужди войски, даже Зеленски не е украинец!

  3. Орбан е патриот и политик с топки, за разлика от останалите безгръбначни мекотели от Брюксел.

    Еврейските демони управляват ЕС (Еврейския съюз) и целта им е ликвидирането на бялата раса. Чифутските свини водят необявена тотална и безмилостна война срещу европейците и белите хора по света – с всички средства и брутална жестокост.

    Унгария е благословена, че има анти-евреин като Орбан начело на държавата. Глобалната юдео-хазарска сатанистка мафия изгуби властта си в Унгария, и това чифутските демони никога няма да простят на унгарците.

  4. Ето какво е нашето ниво.“Българският главнокомандващ дезертира от НАТО“ Радев, Орбан и Вучич очертаха триъгълника на срама СВЕТОСЛАВ ТЕРЗИЕВ.“Военният министър се обяви срещу позициите на Радев за Украйна“ Пък този- Огнян Стефанов „Питане: Написал ли е гълъбът на мира Радев писмо на Путин да спре избиването на украинци? Томас Елиът и Джон Ленън. За такива БИСЕРИ като Шаламанов да не говорим.

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *