Новата Героиня в „София ден и нощ“ – Диджейката Теди! Истинското й име е Карина! Виж Коя е Тя:

ТедиНовата героиня  в хитовия сериал „София – Ден и нощ“  – дългокосата диджейка Теди, веднага прикова вниманието на мъжката част от аудиторията, а жените също много я харесаха.

В сериала тя играе ролята на момиче диджей, весела, добра, усмихната, преливаща от енергия и желание да помогне на другите. И разбира се, поредната влюбена в разбивача на женски сърца барман – Марио. Истинското  име на Теди е Карина Николова. В реалния живот тя е също толкова атрактивна, буйна и пробивна, както и във филма.

Карина внесе доста свежо присъствие в компанията на малко поомръзналите герои от къщата на Боби с техните вечни драми и сълзи.  Още като се появи  в риалити сапунката, Теди – Карина  подпали форумите и всички започнаха да питат кое е това маце, откъде го изкопаха, дали ще остане по-дълго на екран или като Поли ще отиде в Италия и ще прекъсне и без това скучната си сюжетна линия и роля.

За успокоение на зрителите, засега Теди ще се задържи. Тя ще премине през неизбежната фаза – любов и разочарование от Марио, едри сълзи и страдания, клюки и подли номера.

Карина всъщност е танцьорка като Рая и работи в реалния си живот като инструктор по танци в салса клуб. Тя участва и в третия сезон на „Танцувай с мен“ в „Шоуто на Слави“, но не се състезаваше, а помагаше зад кулисите на мераклиите да спечелят формата. Танцува страхотно и е доста популярна сред тези среди.

Както в сериала, така и в живота, тя е палава, зодия Дева, позитивна  и вечно усмихната.

Красавицата с неустоимо големите очи и дълга коса има и няколко горещи фототсесии по оскъдно облекло. Пробвала се е и в попрището на манекенстването, но не съумяла да пробие в тази област.

ВИЖ ВИДЕОТО:

https://youtu.be/L6Zf_nVHbz8

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *