Николета Лозанова: Аз съм лигла № 1, кучките да си джафкат!

Николета голНиколета Лозанова обича да смазва „враговете“ с високото си самочувствие, обаче го прави  в социалните мрежи, където е сигурна, че ще има публика.

Причината самата тя рядко да дава интервюта, без да са режисирани предварително и да чете дословно оскъдните си реплики в  „Папараци”, най-вероятно се дължи на не особено високата ѝ интелигентност,  видима дори и от хора с основно образование.

Все пак в малкото пъти, в които тя се е осмелявала да каже някоя дума неподготвена,  от устата ѝ излизат какви ли не „мъдри мисли”.

Поредният бисер скучаещата брюнетка роди днес в жалък опит  да всее страх в конкуренцията и враговете си, които тя се постара да станат стотици. Лозанова качи селфи на което се мъдри силиконовият й бюст, а върху него грее мъдрият надпис: „Когато вълчицата минава, кучките могат само да лаят”.

Как ѝ  роди мозъчето  се сравнява с вълчица, остава загадка, но то и без това повечето ѝ мисли са лишени от  смисъл и предизвикват основно недоумение и присмех. Ето например част от нейните  бисери в мрежата. „След няколко дни аз ще пренапиша историята на родния шоубизнес…”,
„Обожавам, когато ме лигавят… Лигличка номер 1 съм!“

„Не ме влече да съм известна, просто много ме възбужда неизвестното”

„Жабки, не се мислете за някакви си лебеди! Не превръщайте конкурса в блато  тези визии. ”
Шедьовър след шедьовър. И тази дама е водеща в телевизия.

Жалко за зрителите!

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

един коментар

  1. Че имаше ли някой да не го знае, че е куха лейка, та тръгнала да си признава?

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *