Наглост! Мигранти отказват да се настанят в къщи в Швеция, било им студено

мигранти автобусГрупа мигранти категорично отказа да слезе от специален автобус, с който бяха закарани в Швеция, защото навън им  било много студено и изобщо не харесвали къщите, които им дали да се настанят.

Бежанците се оплакват, че са репресирани, нарочно са изпратени на хладно място, мъпреки че не били свикнали на студ, а дървените къщи в Ломедсфорсен, което са близо до границата с Норвегия, не били в самия град, а  отдалечени от него, казаха шокирано от местните власти.

60 мигранти пристигнаха с автобус в неделя вечерта по разпределение от ЕС и трябваше да бъдат регистрирани Ломедсфорсен и да подадат молби за да получат  убежище и документи. Бежанците  обаче отказаха категорично да слязат от автобуса, след като стана ясно, че къщите се намират  в местната гора и са далеч от центъра на града. Мигрантите се заинатиха и  поискаха да им бъдат дадени жилища в някой голям шведски град, за да се намират на удобно за тях място,  или в противен случай да бъдат върнати обратно в Германия, откъдето тръгнали по разпределение.

Властите от Стокхолм обясниха, че това е най-доброто място, което в момента  могат да предложат за настаняване. Къщите са строени наскоро, имат вода, електричество и всички удобства, а като всички шведи и бежанците ще трябва да се придвижват  автомобили до различни места в градовете. В момента страната се задъхва от проблеми,  защото вече е приела прекалено много бежанци. В Швеция всяка седмица  пристигат по над 10 000 души и чакат да бъдат настанени, регистрирани и да им бъде намерена работа.

А за климата пък шведите нямат никаква вина.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

един коментар

  1. Чудя се на тези мигранти. Какво са тръгнали да търсят убежище, пари и прехрана в тази студена и негостоприемна Европа, когато на една ръка разстоятие от тях се намират по-богати и по-топли от Европа страни като емирствата. И езика им е същ, и религията, и климата. Бях в тези страни: – там е пълно с китайци, идуси, филипинци ИТН.

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *