Наглост! Зейнеб проговори на турски в ефир, никой не я спря!

Дясната ръка на Гала Зейнеб Маджурова проговори на турски в национален ефир!

Участничката в първите стъпки на Биг Брадър, която започна кариерата си от Къщата на Нико Тупарев, от близо 10 години развлича публиката от екрана, а сега даже реши да се прояви като коментатор на предаването.

И се издъни жестоко.

Разбира се, тя се хвана на провокацията на Евгени Минчев, който по време на лайфа произнесе фраза на турски и се обърна точно към нея. Зейнеб веднага го заля с поток от неразбираеми за зрителите думи, които произнесе гордо и през смях. Двамата щяха да продължат да си разменят реплики на чужд език, ако Ники Къннчев не се беше окопитил от шока и след цели 30 секунди на висок глас не ги беше прекъснал с някакъв набързо скалъпен въпрос към друг коментатор.   А коментаторът пък заеквайки отговори, този път на роден език, тъй като не знаеше комшийски.

През цялото време Маджурова се държеше самоуверено и нахално, говореше за Брадъра, като за материя, по която има висше образование, прекъсваше другите, намесваше се по всяка тема и все едно беше у дома си.

При 10 години стаж в Нова телевизия, тя прекрасно би трябвало да знае, че официалният език у нас е българският и никой няма право да говори на друг, ако не се налага превод и гостът не е чужденец. Дори тогава отдолу има субтитри и се пише кой какво е казал в превод.

Но вече не толкова младата мома от Бургас явно се е самозабравила. Никой не може с топ да я мръдне от Нова, гаджетата й са все милионери, все е на прага на мечтаната сватба и даже клюкарските сайтове пишат с умиление за нея.

Нас обаче не ни интересува кой е поредният й годеник и на какъв език общува с майка си и баща си. Толерантни сме към малцинствата, но още по-толерантни сме към закона.

А той гласи, че единственият официален език у нас е българският.

Така че Зейнеб трябва да се извини!

Ако има доблест, разбира се!

 

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

един коментар

  1. ПЕДАЛИ, закона не важи ли за тези които се правят на англичани по БГ каналчета? Да не говоря колко чуждици се ползват като изцяло хаха Ех че сте кухи лейки в България!!!

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *