Москва: Не позволиха нито един цивилен да напусне Мариупол и Волноваха. Използват ги като жив щит! + СВОДКА ОТ ВОЕННИТЕ ДЕЙСТВИЯ КЪМ 21 Ч. НА (05.03.22)

Националистическите батальони се възползваха от договореното в Беларус прекратяване на огъня, за да се прегрупират и укрепят позициите си, съобщи руското Министерство на отбраната, цитирано от ТАСС.

Националистите не допуснаха нито един цивилен да напусне 450-хилядния град Мариупол и 23-хилядния Волноваха по време на прекратяването на огъня. Вследствие на което въоръжените сили на Руската федерация възобновиха настъпателните си операции. Това съобщи говорителя на руското Министерство на отбраната генерал-майор Игор Конашенков в събота.

„Нито един цивилен не успя да напусне Мариупол и Волноваха по обявените коридори за сигурност. Населението на тези градове е държано против волята му от националистическите формирования като заложници и жив щит. Националистическите батальони се възползваха от прекратения огън, за да се прегрупират и укрепят позициите си. Поради нежеланието на украинската страна да повлияе на националистите или да удължи срока на затишие, настъпателните операции на руската армия са възобновени от 18 ч. московско време“, каза Конашенков.

ЕТО И СВОДКА ОТ ВОЕННИТЕ ДЕЙСТВИЯ КЪМ 21 ЧАСА НА 05.03.22 Г. ПУТИН С ПОСЛЕДЕН УЛТИМАТУМ КЪМ ХУНТАТА В УКРАЙНА: УТРЕ ВЕЧЕ ЩЕ Е КЪСНО!

ВИЖ ВИДЕОТО:

https://youtu.be/mbNiwge4_hM

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

3 коментара

  1. уУТРЕ Е ДЕН ЗА ПРОШКА ПО ПРАВОСЛАВНИЯ КАЛЕНДАР ГОСПОД ДА НАКАЖЕ УКРАИНСКИТЕ ФАШИСТИ С НАЙ ЖЕСТОКОТО ВЪЗМЕЗДИЕ ИЗПОЛЗВАТ ГРАЖДАНИТЕ КАТО ЖИВ ЩИТ

  2. Днес по обед през Дунав мост – Русе посока Украйна пет тира с надпис „Взривоопасно“ са напуснали България, информира за АФЕРА наш брилянтен източник.

    Корнелия Нинова, която отговаря за ВПК, както авера и Простото/Киро/ незабавно да дадат обяснения какви оръжия изнася България към Украйна, каква взривоопасна „хуманитарна помощ“, защо ни вкараха във войната и да не лъжат! Защото рано или късно продажните им задници ще лъснат.

    Така наречената „опозиция“, която на практика липсва, да не мълчи като наакана, а да поиска сметка от управляващото правителство!

  3. Кирчо Гьот*верена на Зеленски : Адмирации за куража, който демонстрирате .

    Управниците Лакеи ни набутаха във войната !
    . . . .
    Пет тира с надпис „Взривоопасно“ са напуснали България през Дунав мост – Русе посока Украйна .

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *