Милен Цветков Призна Дълго Крита Тайна! Виж Тук:

Милен-ЦветковMилeн Цвeтĸoв най-спокойно ce пpиcъeдини ĸъм мнeниeтo нa cвoй гocт в студиото, чe нямa ĸaĸ двама души да останат за цял живот заедно и да са си верни един на друг „докато смъртта ги раздели“.

„Всеки поглежда встрани, на всеки му се иска да опита нещо от съседната витрина, това си е просто заложено у нас. Не можем да сме моногамни. Някои само си мечтаят, фантазират, тайничко посягат в  тъмното, а други си го правят съвсем открито. Аз също не бих могъл за цял живот да остана с една и съща жена“, призна Милен Цветков.

Колкото до развода, водещият зае изчаквателна позиция. Той нито го подкрепи, нито го отрече. Според него кръшкането можело и да не се отразява на семейството, стига да се прави внимателно и да не се афишира.

Изказването на водещия в ефир довело до бяс майката на детето му Ивета и тя без малко не стигнала до развод! Но не могла да го стори, защото просто не са женени. Дамата му вдигнала поредния скандал и заявила, че ще си вземе детето и ще си тръгне.

От доста време масажистката Ивета поставя ултиматуми на Милен да я направи почтена жена и да се ожени за нея. Той обаче си е оставил вратичка и не иска да се обвързва. Застраховал се, като й отвърнал, че е по-малък грях да й изневерява, като не са женени, отколкото ако съюзът им е скрепен с подпис. 

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *