Месечков и Аръков на кълбо заради Мария Илиева и Мика

Наско  залаДокато в Къщата бяха най-скучните съквартиранти и думите излизаха от устата им само с ченгел, вън Наско Месечков и Иво Аръков се оказаха доста по-устати и по-люти.

Те бяха поканени в „Голямата уста“, но до такава степен обсебиха ефира, че Венета Райкова хвърли сценария си и ги остави да се карат, защото просто не можеше да вземе думата. Месечков се закани на Аръков, че ще е безкомпромисен срещу него, тъй като е пуснал клюката, че има гадже депутат. Аз казах, че просто вечеряше с него, оправда се актьорът. Не, ти каза „гадже“ и цяла България те чу, развика се непознатият за зрителите войнствен и със самочувствие Месечков.

А ти защо каза, че Мария Илиева ми е гадже, това беше само една делова вечеря, засече го актьорът. Не е делова и всички знаят за връзката ви. Но ти беше единственият страхливец, който не взе кубчето с надпис „Аз бях гадже на Мария Илиева“ и не го сложи пред себе си. Още в началото на играта показа, че си малодушен и страхлив.

Двамата се навикваха, наричайки се един друг клюкарки и останалите поканени съквартиранти не можаха да вземат думата и не успяха да ги спрат. Ти си егоист и единствен готвеше само за себе си и винаги мислиш само за себе си, влезе в нова схватка Месечков.

Оказа се, че големият спор и голямата болка извън клюките между двамата е и Мика Стоичкова. Танцьорът таял нежни чувства към нея, излизали заедно след раздялата й с Иво и дори й предложил да станат двойка, но тя отговорила, че е прекалено рано и още преживява случилото се с Аръков. Това е измислица, тя те заклейми дори в социалната мрежа, отвърна актьорът.

Разбра, че не е права и ми се извини, каза Месечков. Даже ми прати нежен смс с целувки. Дай да го видя, оживи се Венета Райкова. Наско гордо извади телефона си и й го показа. Мика наистина беше пратила целувки на танцьора, а на бившето си гадже нищо.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *