Мартин Карбовски: Неуважаеми спонсорирани отвън ГЕЙОВЕ, Вие се Борите за псевдо-права, в страна, чийто Народ се Бори за Оцеляване! Грабвайте боята – да спасим страната!

(Размисли и страсти по залетите с боя гей-билбордове)

Вие, гей общността, искате обществото да ви признае правото да се жените и да се онаследявате – пари, имоти, коли. Сигурно и това ще стане. Но дали днес това е най-важната тема и не разбирате ли, че ви приемат като хора, които сеят омраза (не любов) – с тези меко казано ненавременни плакати за 150 хиляди евро? Защото това не е цивилизационен сблъсък. Това е циничен сблъсък на перата и помадите срещу социалната мизерия, срещу ченетата и липсата на кърма за новородените. Не е любов това. В държава, в която децата не учат, медицината е ужасна сделка, полицията е подкупна, а властта се клати, вашият билборд е като пир по време на чума, като… соросоидна провокация, каквото е. Послание от типа: Ние сме тук, имаме пари, искаме права, а вие да го духате.

И как не разбирате, че след като всички власти и официози са на ваша страна, след като медиите канят само вас да обяснявате обидата си, след като дори учтивите ви противници са в тотална немилост – чудите се що ви мразят и заливат с боя? Не е защото сте гей, а защото сте на власт от телевизора и сте част от колониалното статукво. Защото сте соросоиди, спонсорирани от САЩ.

Виждам фрустрацията на приятелите си от гей обществото. Изцапаха им сто и петдесет-хилядна еврова гей кампания с блажна боя за осем лева. Лоши хора са хетеро хората.

Соросоидните гей-НПО-та са решили, че имаме нужда от Закон за любовта. Въпросните билбордове са с две прегърнати момчета и надпис: „Няма страшно. Това е просто любов!“ Кажете ми обаче кое е “просто”, кое е “любов” и кое “не е страшно”?

Кажете ми го в закон, наложете ми го отгоре.

Защото не е “просто любов” да похарчиш 150 хиляди евро за нещо, с което никой не воюва. Любов е да похарчиш 150 хиляди евра за падащите зъби на пенсионерите. Да сте виждали скоро усмихнати пенсионери?

Не е “просто любов“ да вземеш толкова пари (150 хиляди евро ) от разни соросоидни НПО-фондации, за да снимаш прегръщащи се момчета.

Любов е да отидеш да видиш как пред ресторант Гамбринус, който раздава топла храна всеки работен ден в 16 часа, се тълпят 150 човека – това е истински митинг срещу властта и това е любов. Да сте виждали къде спят бездомните и да сте ги броили?

Неуважаеми грантови соросоиди, не е “просто”. Няма “любов” в това да нямаш нито едно мероприятие, нито една дума за демографския срив и умирането на нацията, а вместо това да рекламираш пет и половина нови пола и сексуална флуидност.

Да, става дума за пари и вие го знаете. Каза ми го Елън Дедженеръс.

В продънена и оскотяла от мизерия държава, в която децата не учат, медицината е ужасна сделка, полицията е подкупна, а властта се клати, вашият билборд е като пир по време на чума, като… соросоидна провокация, каквото е. Посланието ви е: Ние сме тук, имаме пари, искаме права, а вие да го духате.

Не е любов това!

И кое е толкова “просто”?

И как не разбирате, че след като всички власти и официози са на ваша страна, след като медиите канят само вас да пропагандирате и да обяснявате обидата си, след като дори учтивите ви противници са в тоталитарна немилост – чудите се що ви мразят и заливат с боя?

Не е защото сте гей, а защото сте на власт от телевизора и сте част от статуквото.

И че друг глас, освен вашия (по заповед на неолибералната западна глобална диктатура) – друг глас не се чува. Такава е епохата€$

Но ние помним епохи, които се смениха бързо, и тази ще се смени, помнете и вие.

Има ли нормален човек, който да има нещо против един хирург – гей, готвач – гей, гей – машинист и гей- зъболекар или продавач на обувки – гей?

Никой няма нищо против тези хора.

Защото водещото не е това дали си гей, а какво правиш за обществото.

Вие, платени соросоидни гей-приятели, какво правите за обществото, освен егоистичните си кампании на фона на счупените български градове и села и разнебитените им сломени общества?

Какво правите и колко сте полезни, докато седите обидени на грантовите си задници в луксозните си офиси и не виждате упадъка и безутешността, и отчаянието, и плача на един народ, част от който сте и вие?

Или не сте?

Вие сте новите римски патриции, на които им липсва разрешение за обичайния фестивал на аналния секс?

Ми, не ви липсва разрешение, нито ви липсва „любов“, нито „простота“… нито пари.

Неуважаеми гейове, щедро финансирани отвън, Вие се борите за права на територия и сред хора, които се борят за оцеляване… Борите се за едно перо повече в задника си докато кърмачета и пенсионери тук умират от недохранване и болести.

Нашата нация прилича на ранен войник, който в болката изразява объркано учудване – защо ме обиждат и защо ме пренебрегват? Защо?

Защото вашият дебело финансиран от запада „закон за любовта“, който сега се опитвате да ни натрапите, е добре дошъл в деня, в който в България се решат проблемите на семейството, църквата, образованието, армията и децата.

Като решите тези проблеми, тогава потърсете съчувствие, тогава дефинирайте “страшно” и “просто” и “любов”.

Сега на фона на счупените ни души и държава – вашето е агресия.

Боята от осем лева, купена лично, е само отчаян щит срещу вашата агресия (кампания) за 150 хиляди евро, пратени ви от чужбина. Това е. Skandalno.net

Мартин Карбовски, Skandalno.net

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

15 коментара

  1. Браво! Мартин Карбовски, Кеворк Кеворкян, Надя Колева, Пею Благов, Веселина Томова – да са здрави!

  2. Винаги си ме впечетлявал с финеса на истината.
    Правото да кажеш нещо в прав текст, означава, че можеш да го докажеш.
    Поздравления

  3. Текста е правдив и силен, но аз бих казал „болят ги разораните педерастки задници за нас“.

  4. всеки такъбв билборд трябва обилно да бъде заляпн с боя която трудно се почиства или да бъде счупен и запален !! педерастията е аномално явление и колкото и да ни го натрапват за него си има даже диагноза и медицински термин !

  5. Когато разврата се намести в пространството и публично–това означава едно–скоро гневът на природата се материализира.

  6. БРАВО МАРТИНЕ ! ТОЗИ ПЪТ УБИ ФАНДЪКА А ТИ ГОСПОДИН АНОНИМЕН ИЗЛЕЗ С ИМЕТО СИ ДОКАЖИ ОСТАНАЛИТЕ ПОЛОВЕ . ТОЙ БОГ СИ Е ЗНАЕЛ РАБОТАТА КОГАТО Е СЪЗДАВАЛ ЧОВЕКА МЪЖ И ЖЕНА КОИТО ЩЕ ВЪЗРОДЯВАТ СВЕТА , А НЕ КАТО ВАС ДА ПРАВИТЕ САМО Л….А

  7. Браво !!! Има още честни журналисти които напипват верния пулс на обществото.Значи не всичко е загубено.

  8. Браво !!! Има още честни журналисти които напипват верния пулс на обществото.Значи не всичко е загубено.

  9. С всеки ден ме настройват срещу себе си!
    Ще направят така че да ги намразим и да се изправим и изметем от улиците, училищата, медията и обществото.
    Те нека си лапат субсидиите – омразата тепърва се трупа и ще им се излее на главите. А те нека излизат по улици и площади и да крещят и предизвикват!
    Гнусни извратеняци!

  10. Содомитите ще получат възмездието си, също както в библейските времена.
    Нека се развращават, то възмездието идва!

  11. Хвала, господин Карбовски. В момента Вие останахте един от малцината истински журналисти.Докато Вас ви има, ние Вашите читатели ще се ползваме от превилегията да узнаваме истината,такава каквато е тя. По темата не мога да напиша нищо прилично за разлика от Вас. Горд съм с това, че единственото наказание което ме постигна в живота на чиновник бе, защото преди двадесет години забраних парад на лезбийките в град Варна. Наказа ме не някой друг а някакъв измислен комитет за граждански права от София. Не искам да споменавам идключителни български артисти имали своите особенности, но които ще останат в историята ни със своя талант. Как изпелия „Моя страна, моя България, как един гений като Парцалев нито веднъж не се изложиха по описвания начин? За това хората ги обичат и това ще бъде вечно.

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *